Finnboat-jäsenyritysten
tuote- ja palveluhaku

Helsingin kansainväliset venemessut avaa veneilykauden ja näyttää tietä

Helmikuussa vuosittain järjestettävät Helsingin Kansainväliset Venemessut on maamme ylivoimaisesti laajin ja samalla tärkein katselmus tulevan kauden tarjonnasta. Vene Båt - tapahtuman järjestäjä on Osuuskunta Suomen Messut toimeksiantajanaan Venealan Keskusliitto Finnboat ry. Tapahtuma täyttää Messukeskuksen kaikki hallit ja esittele vuosittain lähes 600 venettä kuudessa hallissa. Venemessut vetää halleihin noin 80.000 kävijää. Näin se jokavuotisena tapahtumana on myös suurin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävistä näyttelyistä. Mukana venemessuilla ovat luonnollisesti myös moottorit ja tarvikkeet sekä lukuisa määrä oheistapahtumia ja seminaareja. Vene 17 Båt järjestetään 10.-19.2.2017. 

Uiva Flytande vauhdittaa syysmyyntiä

Erityisesti suurempien veneiden ja syystarvikkeiden kaupassa on Helsingin uiva venenäyttely löytänyt 39 vuoden olemassaoloaikanaan vankan kannattajajoukon. Helsingin HSK:lle yhdeksäntoista vuotta sitten siirtynyt tapahtuma on lähes jatkuvasti kasvattanut kävijämääräänsä. Näyttelyyn tutustui vuonna 2016 yhteensä 10 591 näyttelyvierasta. Vuoden 2016 näyttelyssä oli kaikkiaan näytteillä 259 venettä ja noin 2000 m2 maaosastoja. Finnboatin jäsenet saavat 25% alennuksen paikanvuokrista. Helsingin Uivan Venenäyttelyn järjestää Finnboat yhteistyökumppaninaan Helsingfors Segelklubb ry. Uiva 2017 Flytande järjestetään 17.-20.8.2017. 

Mukana myös kansainvälisillä venemessuilla

Vientitoiminnan kehittäminen on Finnboatin ja Suomen Veneteollisuusyhdistyksen yksi tärkeimpiä tehtäviä. Teollisuusyhdistyksessä toimii viennin johtoryhmä, joka vuosittain määrittelee, minkä tyyppisiä projekteja yhdessä tehdään. Pääsääntöisesti yhdessä esiinnytään kansainvälisillä venemessuilla. Tiedustelut vientihankkeista

Messuosallistumisten lisäksi valmistetaan yhteisiä julkaisuja, toteutetaan yhteisilmoittelua sekä tuetaan yritysten kansainvälisten Internet-sivujen valmistamista jne. Yritykset tekevät myös yhteisiä markkinaselvitysmatkoja eri kohdemaihin.

Sivun alkuun