Finnboat-jäsenyritysten
tuote- ja palveluhaku

Helsingin kansainväliset venemessut avaa veneilykauden ja näyttää tietä

Helmikuussa vuosittain järjestettävät Helsingin Kansainväliset Venemessut on maamme ylivoimaisesti laajin ja samalla tärkein katselmus tulevan kauden tarjonnasta. Venemessut vetää halleihin noin 70.000 kävijää. Näin se jokavuotisena tapahtumana on lähes suurin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävistä näyttelyistä.

Vene Båt - tapahtuman järjestäjä on Helsingin Messukeskus toimeksiantajanaan Venealan Keskusliitto Finnboat ry. Tapahtuma täyttää Messukeskuksen kaikki hallit ja esittele vuosittain lähes 600 venettä seitsemässä hallissa. Mukana venemessuilla ovat luonnollisesti myös moottorit ja tarvikkeet sekä lukuisa määrä oheistapahtumia ja seminaareja.

Vene 23 Båt järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.-19.2.2023 www.venemessut.fi #venemessut

Uiva Flytande vauhdittaa syysmyyntiä

Erityisesti suurempien veneiden ja syystarvikkeiden kaupassa on Helsingin uiva venenäyttely löytänyt 42 vuoden olemassaoloaikanaan vankan kannattajajoukon. Helsingin HSK:lle kaksikymmentäkaksi vuotta sitten siirtynyt tapahtuma on lähes jatkuvasti kasvattanut kävijämääräänsä. Vuoden 2020 näyttelyssä oli kaikkiaan näytteillä yli 250 venettä ja 2757 m2 maaosastoja ja näyttelyyn tutustui yhteensä 10 486 näyttelyvierasta.

Helsingin Uivan Venenäyttelyn järjestää Finnboat yhteistyökumppaninaan Helsingfors Segelklubb ry. Uiva 2023 Flytande järjestetään 17.-20.8.2023.
Finnboatin jäsenet saavat 25% alennuksen paikanvuokrista.

Mukana myös kansainvälisillä venemessuilla

Vientitoiminnan kehittäminen on Finnboatin ja Suomen Veneteollisuusyhdistyksen yksi tärkeimpiä tehtäviä. Teollisuusyhdistyksessä toimii viennin johtoryhmä, joka vuosittain määrittelee, minkä tyyppisiä projekteja yhdessä tehdään. Pääsääntöisesti yhdessä esiinnytään kansainvälisillä venemessuilla. Tiedustelut vientihankkeista

Messuosallistumisten lisäksi valmistetaan yhteisiä julkaisuja, toteutetaan yhteisilmoittelua jne. Yritykset tekevät myös yhteisiä markkinaselvitysmatkoja eri kohdemaihin.

Sivun alkuun