Finnboat-jäsenyritysten
tuote- ja palveluhaku

Helsingin kansainväliset venemessut avaa veneilykauden ja näyttää tietä

Helmikuussa vuosittain järjestettävät Helsingin Kansainväliset Venemessut on maamme ylivoimaisesti laajin ja samalla tärkein katselmus tulevan kauden tarjonnasta. Venemessut vetää halleihin noin 80.000 kävijää. Näin se jokavuotisena tapahtumana on myös suurin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävistä näyttelyistä.

Vene Båt - tapahtuman järjestäjä on Osuuskunta Suomen Messut toimeksiantajanaan Venealan Keskusliitto Finnboat ry. Tapahtuma täyttää Messukeskuksen kaikki hallit ja esittele vuosittain lähes 600 venettä kuudessa hallissa. Mukana venemessuilla ovat luonnollisesti myös moottorit ja tarvikkeet sekä lukuisa määrä oheistapahtumia ja seminaareja.

Vene 18 Båt järjestetään 9.-18.2.2018 http://vene.messukeskus.com 

Uiva Flytande vauhdittaa syysmyyntiä

Erityisesti suurempien veneiden ja syystarvikkeiden kaupassa on Helsingin uiva venenäyttely löytänyt 40 vuoden olemassaoloaikanaan vankan kannattajajoukon. Helsingin HSK:lle kaksikymmentä vuotta sitten siirtynyt tapahtuma on lähes jatkuvasti kasvattanut kävijämääräänsä. Vuoden 2017 näyttelyssä oli kaikkiaan näytteillä 279 venettä ja noin 2800m2 maaosastoja ja näyttelyyn tutustui yhteensä 11 272 näyttelyvierasta.

Helsingin Uivan Venenäyttelyn järjestää Finnboat yhteistyökumppaninaan Helsingfors Segelklubb ry. Uiva 2018 Flytande järjestetään 16.-19.8.2018.
Finnboatin jäsenet saavat 25% alennuksen paikanvuokrista. 

Mukana myös kansainvälisillä venemessuilla

Vientitoiminnan kehittäminen on Finnboatin ja Suomen Veneteollisuusyhdistyksen yksi tärkeimpiä tehtäviä. Teollisuusyhdistyksessä toimii viennin johtoryhmä, joka vuosittain määrittelee, minkä tyyppisiä projekteja yhdessä tehdään. Pääsääntöisesti yhdessä esiinnytään kansainvälisillä venemessuilla. Tiedustelut vientihankkeista

Messuosallistumisten lisäksi valmistetaan yhteisiä julkaisuja, toteutetaan yhteisilmoittelua sekä tuetaan yritysten kansainvälisten Internet-sivujen valmistamista jne. Yritykset tekevät myös yhteisiä markkinaselvitysmatkoja eri kohdemaihin.

Sivun alkuun