Helsingin kansainväliset venemessut avaa veneilykauden ja näyttää tietä

Helmikuussa vuosittain järjestettävät Helsingin Kansainväliset Venemessut on maamme ylivoimaisesti laajin ja samalla tärkein katselmus tulevan kauden tarjonnasta. Venemessut vetää halleihin noin 66.000 kävijää. Näin se jokavuotisena tapahtumana on lähes suurin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävistä näyttelyistä.

Vene Båt - tapahtuman järjestäjä on Osuuskunta Suomen Messut toimeksiantajanaan Venealan Keskusliitto Finnboat ry. Tapahtuma täyttää Messukeskuksen kaikki hallit ja esittele vuosittain lähes 600 venettä kuudessa hallissa. Mukana venemessuilla ovat luonnollisesti myös moottorit ja tarvikkeet sekä lukuisa määrä oheistapahtumia ja seminaareja.

Vene 20 Båt järjestetään 7.-16.2.2020 http://vene.messukeskus.com

Uiva Flytande vauhdittaa syysmyyntiä

Erityisesti suurempien veneiden ja syystarvikkeiden kaupassa on Helsingin uiva venenäyttely löytänyt 41 vuoden olemassaoloaikanaan vankan kannattajajoukon. Helsingin HSK:lle kaksikymmentäyksi vuotta sitten siirtynyt tapahtuma on lähes jatkuvasti kasvattanut kävijämääräänsä. Vuoden 2018 näyttelyssä oli kaikkiaan näytteillä 277 venettä ja yli 2800m2 maaosastoja ja näyttelyyn tutustui yhteensä 12 981 näyttelyvierasta.

Helsingin Uivan Venenäyttelyn järjestää Finnboat yhteistyökumppaninaan Helsingfors Segelklubb ry. Uiva 2019 Flytande järjestetään 15.-18.8.2019.
Finnboatin jäsenet saavat 25% alennuksen paikanvuokrista.

Mukana myös kansainvälisillä venemessuilla

Vientitoiminnan kehittäminen on Finnboatin ja Suomen Veneteollisuusyhdistyksen yksi tärkeimpiä tehtäviä. Teollisuusyhdistyksessä toimii viennin johtoryhmä, joka vuosittain määrittelee, minkä tyyppisiä projekteja yhdessä tehdään. Pääsääntöisesti yhdessä esiinnytään kansainvälisillä venemessuilla. Tiedustelut vientihankkeista

Messuosallistumisten lisäksi valmistetaan yhteisiä julkaisuja, toteutetaan yhteisilmoittelua sekä tuetaan yritysten kansainvälisten Internet-sivujen valmistamista jne. Yritykset tekevät myös yhteisiä markkinaselvitysmatkoja eri kohdemaihin.