Finnboat-jäsenyritysten
tuote- ja palveluhaku

TÄSTÄ LÖYDÄT FINNBOATIN JÄSENYRITYKSISSÄ AVOIMENA OLEVAT TYÖPAIKAT.

Tällä sivulla on lueteltuna Finnboatin eri jäsenyhdistyksiin kuuluvissa yrityksissä ja/tai yhteisöissä avoimena olevat työpaikat. Varsinaiset työpaikkailmoitukset kokonaisuudessaan näkyvät klikkaamalla kyseistä tekstiä.

Lisätietoja avoimista työpaikoista saa ottamalla yhteyttä kussakin työpaikkailmoituksessa annettuun osoitteeseen. Niinikään kaikki työpaikkahakemukset ja muut yhteydenotot osoitetaan suoraan kyseisessä ilmoituksessa mainittuun osoitteeseen. Venealan Keskusliitto Finnboat ry ei vastaa yksittäisten työpaikkailmoitusten sisällöstä eikä vastaa niitä koskeviin tiedusteluihin.

8.8.2023 Veneinsinööri / Juha Snell Oy

Juha Snell Oy etsii veneinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

"Juha Snell Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys. Toimimme Tuusulan Kellokoskella, jossa valmistamme Faster-alumiiniveneitä huvi- ja työkäyttöön.
Yrityksessämme on nyt harvinaislaatuinen paikka avoinna, kun rekrytoimme veneinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokoaikatyö, ja työskentely tapahtuu toimitiloissamme Kellokoskella.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.:
• Veneiden suunnittelu ja dokumentointi
• Tarjouslaskenta
• Tuotannonohjaus ja -suunnittelu
• Asiakaspalvelu

Odotamme sinulta:
• Solid Works -ohjelmiston sujuvaa käyttöä, ERP käyttökokemusta
• Ohutlevyrakenteiden tuntemus katsotaan eduksi
• Kommunikointia sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on sinulle eduksi
• Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tulosvastuullista ajattelutapaa

Työssäsi näet oman työn jäljen suunnitelmasta valmiiseen tuotteeseen. Pääset kehittämään osaamistasi mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme sinulle kattavat hyvinvointiedut sekä mukavan työyhteisön, jossa kaikki puhallamme yhteen hiileen. Veneenrakentajamme ovat ylpeitä työstään ja valmistavat veneitä intohimolla ja pieteetillä.

Toivomme siis, että veneet ovat myös sinulle intohimon aihe. Tervetuloa meille!
Palkkaus sopimuksen mukaan, kokemuksen perusteella."

Lisätiedot ja kyselyt puh. 0400 181 179
Hakemukset 8.9. mennessä osoitteeseen

Sivun alkuun