Finnboat-jäsenyritysten
tuote- ja palveluhaku

VENETEKNIIKAN ASIANTUNTIJA EUROFINSILLE

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. euroa.

Lue lisää meistä:www.eurofins/expertservices

Haemme venetekniikan asiantuntijaa työ- ja huviveneiden laskenta-, tarkastus- ja sertifiointitehtäviin.

Työtehtävä liittyy veneiden rakenteellisen turvallisuuden varmistamiseen Eurofinsin Ammattiveneohjeiston, Traficomin ammattivenemääräyksen ja huvivenedirektiivin mukaan. Työ sisältää vakavuus- ja uppoamattomuuslaskelmien ja niihin liittyvien testien suorituksen, rakenteen lujuuden tarkastamisen laskelmin ja valmistajan tiloissa, asennusten vaatimustenmukaisuuden tarkastamisen, sekä koeajon valmiille veneelle. Tehtävän sijoituspaikka on neuvoteltavissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta tai muuten hankittuja vastaavia taitoja, vakavuuslaskelmien osaamista, kykyä tuottaa dokumentteja, sekä matkustusvalmiutta (pääosin kotimaassa). Arvostamme vene- tai laiva-alan kokemusta, asiakaslähtöisyyttä, huolellisuutta ja it-taitoja. Arvostamme myös itsenäistä otetta ja vastuullisuutta työnteossa. Veneiden ja niiden valmistuksen yleistuntemus katsotaan tehtävässä eduksi. Hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat työssä välttämättömiä, mutta lisäksi monet asiakkaamme arvostavat sujuvaa ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan työn, johon pystyy vaikuttamaan. Saat laajan näköalan veneteollisuuteen ja perehdytyksen ammattimaiseen venetekniikkaan, sovelluksina työveneet, huviveneet ja muut kelluvat laitteet. Pääset työskentelemään veneiden suunnittelijoiden, valmistajien, käyttäjien ja viranomaisten kanssa vaihtelevien asiakastoimeksiantojen parissa. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa työnkuvaa on mahdollista laajentaa yhä monipuolisempiin asiantuntijatehtäviin.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja: Harry Broman, puh. 0400 357 787,

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 9.4.2021 mennessä. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sivun alkuun