Finnboat-jäsenyritysten
tuote- ja palveluhaku

03.02.2010

OSALLISTU VUODEN VENEILYTUOTTEEN VALINTAAN!

VUODEN VENEILYTUOTE 2010 -ÄÄNESTYS

Osallistu Vuoden Veneilytuotteen valintaan, voit voittaa Terhi Moomin -veneen!
Valitse mielestäsi paras tuote ja kaksi kunniamaininnan ansainnutta. Äänestyslomake aukeaa tästä linkistä.

Äänestysaika päättyy perjantaina 19.2.2010 klo 19.00.
Tulokset julkistetaan lauantaina 20.2.2010 klo 14.00.

Vuoden Veneilytuotteeksi 2010 ovat ehdolla:

ANTAL Low Friction -rengas/lenkki (Marnela Oy)
Tuotetietoja ANTAL (PDF 148 kb)
Yksinkertainen innovaatio perinteisten pylpyröiden tilalle. Säästää painoa ja parantaa heloituksen toimivuutta. Mahdollistaa monipuoliset purjesäädöt edullisesti.

DAN-FENDER Dock Fender -laituri-/aisasuoja (Multimarine Oy)
Tuotetietoja DAN FENDER (PDF 2108 kb)
Laituriin kiinteästi kiinnitettävä lepuutin, joka ehkäisee naarmujen syntymistä veneeseen rantauduttaessa tai veneen liikehtiessä aaltojen tai tuulen vaikutuksesta venepaikalla. Sopii asennettavaksi myös aisoihin tai laiturin kulmiin.

GROCO SSA -moottorin merivesikierron valvontajärjestelmä (Oy Kaha Ab)
Tuotetietoja GROCO SSA (PDF 414 kb)
Uusi moottorin varoitusjärjestelmä, joka lisää veneilyn huolettomuutta ja turvallisuutta. Varoittaa moottorin lämpötilan noususta aikaisemmin kuin perinteiset mittarit ja saattaa siten ehkäistä ennalta vakavampien moottorivaurioiden tai hätätilanteiden synnyn.

HARKEN Radial -vinssit (Sail Tech J. Herrala Oy)
Tuotetietoja HARKEN RADIAL (PDF 34 kb)
Uuden sukupolven käyttäjä- ja köysiystävällinen vinssimallisto, joka sopii designiltaan nykyaikaisiin purjeveneisiin. Vinssin yläosa ei pyöri rummun mukana, joten vinssaajan sormet eivät voi jäädä rummun ja yläosan väliin. Teknisesti aiempaa vaivattomammin jälkikäteen sähköistettävissä.

HENRI-LLOYD Blue Eco -sadeasumallisto (Sail Tech J. Herrala Oy)
Tuotetietoja HENRI LLOYD (PDF 13 kb)
Ensimmäinen täysin kierrätettävistä materiaaleista valmistettu sadeasumallisto. Myydään valikoitujen jälleenmyyjien kautta, joille myös käytetyt asut voidaan palauttaa kierrätettäviksi.

MESITEK Teak-Style -turkkilevy (Mesitek Oy)
Tuotetietoja TEAK-STYLE (PDF 976 kb)
Kotimainen korkeapainelaminaattilevy, joka soveltuu kulutuksenkestävyytensä ja huoltovapautensa ansiosta hyvin veneiden kansi- ja tasoratkaisuksi. Pinnassa uritus, mikä lisää veneilykengän pitävyyttä märissä olosuhteissa. Ekologinen vaihtoehto aidolle tiikille.

MCMURDO Fast Find 210 -henkilökohtainen hätälähetin (Furuno Finland Oy)
Tuotetietoja MCMURDO (PDF 100 kb)
Henkilökohtainen GPS-hätälähetin, joka aktivoimisen jälkeen hyödyntää hätäviestintään tarkoitettua COSPAS-SARSAT -satelliittiverkostoa. Lisää henkilökohtaista turvallisuutta maalla, merellä ja ilmassa parantaen pelastajien mahdollisuuksia löytää tarvittaessa kohteensa.

NAVILIGHT LED -varakulkuvalo (Maritim Oy)
Tuotetietoja NAVILIGHT LED (PDF 1575 kb)
Helposti kiinnitettävä ja virtapihi paristokäyttöinen LED-kulkuvalo. Monipuolisesti muunneltavissa tarpeen mukaan, soveltuu suuremman veneen varakulkuvaloksi tai pienempien veneiden ja kanoottien kulkuvaloksi. Lisää kaikkien vesillä kulkijoiden turvallisuutta pimeän aikaan liikuttaessa.

NO TOOL -peiteteline (Marnela Oy)
Tuotetietoja NOTOOL (PDF 155 kb)
Monivuotinen peiteteline, jonka kokoamiseen ei tarvita työkaluja. Helpottaa ikäväksi koettua telakointiarkea. Laaja mallisto, josta löytyy ratkaisu eri kokoisille veneille.

TALLON SYSTEMS -kiinnitysjärjestelmä (MarineMan Oy)
Tuotetietoja TALLON (PDF 129 kb)
Monipuolinen lisävarusteiden ja -tarvikkeiden kiinnitysjärjestelmä, joka koostuu vastakappaleesta ja siihen kiinnitettävästä varusteesta. Laaja varustevalikoima mahdollistaa veneen varustamisen kulloisenkin käyttötarpeen mukaan.

Sivun alkuun