09.06.2016

VENEILYN AAPISESTA UUSI PAINOS

Venealan Keskusliitto Finnboat ry on julkaissut suuren suosion saavuttaneesta VENEILYN AAPINEN -oppaasta uuden painoksen. Veneilyn Aapisessa on tiiviisti 48 sivun avulla pyritty kertomaan aloittelevalle veneilijälle perustiedot veneilyyn liittyvistä asioista ja vesillä liikkumisesta - eikä Aapisessa mainittujen asioiden kertaaminen kokeneellekaan merikarhulle ole pahasta.

Finnboat on julkaissut Veneilyn Aapista vuosina 1973-1975 sekä uudelleen vuodesta 1983. Veneilyn Aapinen on osa sitä veneilynedistämistyötä ja toimintaa veneilyn turvallisuuden edistämiseksi, jota Finnboat laajamittaisesti harjoittaa. Aapisen vuodesta toiseen jatkunut suuri suosio on osoittanut, että se on erittäin tehokas pieni tietoteos ja että sellaiselle on selkeä tarve veneilijöiden keskuudessa. Kaiken kaikkiaan on suomenkielisiä Aapisia veneilijöitä varten painettu nyt yhteensä 760.500 kpl ja ruotsinkielisiä 120.000 kpl.

Aapisen voi tilata puhelimitse Finnboatista numerosta 0207 669 340 tai Finnboatin kotisivulta www.finnboat.fi ja suomenkielisen Aapisen voi myös tulostaa itselleen sivulta www.suomiveneilee.fi