Sök efter produkter och tjänster

14.01.2009

BÅT-PROGRAMS ÅRSSEMINARIET 12.2.2009

Kom med på årsseminariet för Tekes Båt-program torsdagen den 12.2.2009 i samband med båtmässan Vene 09 Båt, Helsingfors mässcentrum, mötesrum 101cd

Programmet som pågått i ett år uppmuntrar företagen att utveckla sin affärsverksamhet genom att tillämpa det bästa kunnande som finns tillgängligt. Under årsseminariet får vi en översikt av de pågående projekten och man presenterar de första resultaten av forskningsprojekten och programmet.

Det kostnadsfria seminariet som utsträcker sig över en dag är öppet för alla företag och samfund i branschen. Anmäl dig senast den 6.2 på Båt-programmets webbsidor www.tekes.fi/vene. Det detaljerade programmet och tidtabellen finns på programmets sidor och den publiceras inom kort också i Båt-programmets nyhetsbrev. Du kan ansluta dig till Båt-programmets postningslista på webbplatsens ingångssida i punkten "Anmäl dig till postlistan".

Välkommen!

PROGRAM

Registreningen börjar kl. 8.30

09.00 Kaffe

09.30 Båt-programmets resultat det första året, programchef Matti Evola/Vesa Kojola, Tekes

10.00 Nya trender inom planering, ED-design Ltd, Harri Alanen

11.00 Nya forskningsområden och företagsprojekt, programkoordinator Markku Hentinen, VTT

11.30 Nya utmaningar inom hela branschen, vd Jouko Huju, Båtbranschens Centralförbund rf

12.00 Lunch

13.00 Forskningsprojektens första resultat

14.00 Kaffe

14.30 Forskningsprojektens första resultat fortsätter

17.00 Seminariet avslutas

Båt-programmets mål är att erbjuda konsumenterna bättre tjänster för båtlivet. Dessa levereras av lönsamma och konkurrenskraftiga finländska företag. Detta innebär bland annat att forskningscentralernas, högskolornas och andra branschers kunnande tillämpas genom nätverk. VTT fungerar som programmets koordinator i nära samarbete med Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf.

www.tekes.fi/vene

Upp