Sök efter produkter och tjänster

15.11.2012

Ett nytt upplevelseevenemang för vattensport på Vene 13 Båt -mässan

I samband med Vene 13 Båt -mässan i februari ordnas också Uusi Aalto waterexpo, ett nytt upplevelseevenemang för vattensport samt tillhörande tjänster och produkter. I Mässcentrum byggs en stor lagun med strandområden och bryggor. På stranden finns försäljningsstånd, handduksställ och mötesplatser samt en programscen och barer. I bassängen kan man testa nyheter inom vattensport. Det är med andra ord något helt nytt som väntar besökaren.

"Vi vill alltid erbjuda mässbesökarna upplevelser, och det här är verkligen en sådan. Uusi Aalto bjuder på en hel del program och upplevelser för en ung livsstil där kust- och vattenliv samt vattensport är en passion eller ett intresse", berättar försäljningschef Håkan Löfgren från Finlands Mässa.

"Wake, kite, surf, dykning, fiske, vattenjetar samt strandmode, -utrustning och -stil hör till den nya mainstreamlivsstilen. Vi vill lyfta fram vår egen generations intresse för vattensport och erbjuda upplevelser i samband med Båtmässan genom vår kompetens som bland annat bygger på att vi producerat mässevenemanget Boardexpo i flera år", berättar vd Antti Asumaa från Pulp Agency.

Uusi Aalto waterexpo produceras av Finlands Mässa i samarbete med Pulp Agency, och den lanserades på Skiexpo 2-4.11. 2012 på Helsingfors Mässcentrum. Vene 13 Båt -mässan ordnas på Helsingfors Mässcentrum 8-17.2.2013. www.venemessut.fi

Närmare uppgifter: Finlands Mässa, informatör Teija Armanto, tfn 050 376 0804,

Upp