Sök efter produkter och tjänster

08.02.2013

Tävlingen Årets Båtprodukt startar

Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf arrangerar på uppdrag av Båtbranschens Komponentleverantörer rf under Helsingfors båtmässa igen tävlingen Årets Båtprodukt.

Enligt tävlingens regler har varje medlemsföretag i Båtbranschens Komponentleverantörer rf fått ställa upp i tävlingen med tre produktnyheter. Dessa produkter har presenterats på nätet på Båtjournalisterna rf:s webbplats och Båtjournalisterna rf:s medlemmar har av dessa röstat fram produkterna som deltar i tävlingen enligt skalan 1-10 (1=bästa produkt, 2=nästbästa produkt osv.). På basis av röstningsresultatet ställs de 10 produkter som samlat de flesta rösterna ut under Helsingfors Båtmässa i mittgången i Mässcentrets hall 6.

Utställningspubliken röstar fram bland de tio produkterna i finalen den i sin mening bästa produkt och denna omröstning avslutas 17.2.2013 då mässan stängs. Publiken kan rösta på produkterna både på båtmässan och på Finnboats webbplats www.finnboat.fi.

Till Årets Båtprodukt utses den produkt, som vid publikomröstningen fått de flesta rösterna. Produkterna som fått näst mest och tredje mest röster tilldelas ett hedersomnämnande. Resultatet av publikomröstningen publiceras onsdag 20.2.2013.

Top Ten-finalisterna är (i slumpmässig ordningsföljd):

Odeo Flare-laserfackla, importör John Nurminen Marine Oy
Humminbird 360 Imaging-ekolod, importör Normark Suomi Oy
Navionics Sonar Charts-djupkartor, anmält av John Nurminen Marine Oy
Robship Hook & Moor-båtshake, importör Oy Maritim Ab
Furuno NavNet TZTouch-pekdisplay, importör Furuno Finland Oy
Vetus NLP3-vattenlås/ljuddämpare, importör Vetus Oy
McMurdo Smartfind S10 - personlig AIS-SART-sändare, importör Furuno Finland Oy
Baltic Arctic-flytdräkt, importör Oy Rymaco Ab
Ropeye-tampögglor, importör Sail-Tech Oy
Garmin Quatix GPS-båtklocka, importör Garmin Suomi Oy.


Venealan Osatoimittajat ry - Båtbranschens Komponentleverantörer rf är medlemsförening i Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf, vars medlemsföretag är importörer av båtmotorer, båttillbehör och båtkomponenter.

Veneilytoimittajat ry - Båtjournalisterna rf är en år 1991 grundad förening för skrivande och fotograferande journalister, som behandlar båtliv och sjöfart.

Upp