Sök efter produkter och tjänster

06.02.2015

www.suomiveneilee.fi

Konsumenten får en helt ny och lätthanterlig informationsplats om nya båtar och båtlivsprodukter

Båtbranschens Centralförbund Finnboat har idag den 6.2.2015 öppnat en helt ny sökportal för båtlivet. I denna omfattning och form är den unik i vårt land. På sökportalen finns redan i inledningsskedet över 500 båtmodeller och över 100 båtmärken. Motormodeller finns drygt 400 och ett trettiotal motormärken. Genom den mångsidiga men enkla sökfunktionen får konsumenten en förteckning över de båtar som intresserar honom. Av dessa kan man lyfta fram för jämförelse de båtar man önskar och för alla båtar finner man också fullständiga återförsäljarlistor.

På sidorna finns också båtbranschens utrustning uppdelad i 12 huvudgrupper och deras undergrupper. Då konsumenten önskar se på t.ex. flytanordningar får han via sökfunktionen direkta länkar till de företags nätsidor, som erbjuder dessa produkter.

Också service- och varvstjänsterna inklusive läge på google maps hittar man på sidorna, liksom även konditionskartläggarnas kontaktuppgifter.

På sidorna finns också en video-del "Vinkkejä Veneilijöille" (tips för båtfarare), där man kan gå in och se hur t.ex. en båt dras upp på en trailer. Man får även nu Båtlivets ABC i elektronisk form genom att lämna sina kontaktuppgifter.

Sökportalen utvecklas och kompletteras hela tiden och den upprätthålls innehållsmässigt av Finnboats 280 medlemsföretag. Sidorna lämpar sig också för mångsidig mobil användning.

Tilläggsuppgifter:
VD Jouko Huju
tel. 040 550 9310,
Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf
Göksgränd 8 A 47, 00500 Helsingfors

Upp