Sök efter produkter och tjänster

06.10.2021

VENE 22 BÅT FÖRBEREDER REDAN FÖR EN NY AKTIV BÅTSÄSONG

Vene 21 Båt -mässan, som skulle ha arrangerats i februari sköts upp, och båtfolket kan nu träffas efter ett tvåårigt uppehåll på Mässcentrum i Helsingfors 11.-20.2.2022. Under dessa två år har båtlivets popularitet ökat och många nya entusiaster har hittat hobbyn. Båtmässan tar i beaktande den förändrade situationen och erbjuder den växande båtgemenskapen en innehållsrik mötesplats.

På Mässcentrum i Helsingfors planerar man redan för invigningen av nästa års båtsäsong, även om årets båtsäsong inte ännu är slut. Att organisera en mässa är ett långsiktigt arbete. Nu görs beslut gällande innehållet på mässan och utställningsmontrar säljs aktivt. Båtlivets växande popularitet medverkar också till att båtsäsongen fortsätter längre för varje år.

Flera internationella båtmässor har redan arrangerats i år och de har varit populära. "Båtmässan är ett starkt kommersiellt evenemang och ingen annanstans kan du jämföra olika båtar och tillbehör under ett och samma tak som på en båtmässa. Båtmässorna har också visat sin betydelse i andra delar av världen", säger Jarkko Pajusalo, VD för Båtbranschens Centralförbund Finnboat. "Cannes, Genua, Southhampton och Friedrichshafen har redan visat hur båtfolk njuter av möjligheten att besöka båtmässan igen. I Finland är det omöjligt att nå båtmässans känsla av gemenskap, atmosfären och mer än 70 000 besökare annanstans än på Vene Båt-mässan."

"Vi tror att många som bekantat sig med båtliv nu under den exceptionella tiden redan överväger att köpa en egen båt. Möjligheten att hyra båtar har bekantat människor med båtlivet och inspirerat dem att bli båtägare. Båtmässan är en årlig mötesplats för båtägare, där man kan se och skaffa sig nya båtar samt tillbehör och utrustning", säger Tomi Frick, som ansvarar för försäljningen av evenemanget. "Många företag har redan anmält sig till båtmässan och försäljningen är aktiv. Nästa februari fylls Mässcentrum igen av båtar."
Messukeskus anordnar Vene 22 Båt-mässan, Nordeuropas största båtevenemang, 11.-20.2 2022 på Mässcentrum i Helsingfors på uppdrag av Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf.

Mera information: Messukeskus, informatör Teija Armanto, tel. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf, VD Jarkko Pajusalo, tel. +358 40 673 4032, jarkko@finnboat.fi

www.venemessut.fi

Upp