Finnboat

Vuoden 2017 Venetekniikkapäivä pidetään torstaina 9.11. VTT:n tiloissa Tampereella (Tekniikankatu 1). Päivän pääaiheena on Virtual Reality (VR). Päivän ohjelmaan sisältyy aamu -ja iltapäiväkahvi, lounas on omakustanteinen.

Laitteita kokeilemalla pystyt itse ”astumaan sisään” virtuaalisesti 52 jalkaiseen veneeseen ja pääset testaamaan miten paikasta riippumatonta monikäyttäjäsovellusteknologiaa (Location Independent Multiuser) voi hyödyntää mm. tuotekehittelyssä ja asiakasräätälöinnissä.

Venetekniikkapäivä on maksuton ja avoin koko alalle, joten siitä voi myös vinkata vaikkapa venealasta kiinnostuneelle kollegalle!

Päivään voi ilmoittautua 1.11. asti oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/0BF33AA788B96A8D tai Finnboatin kotisivulla www.finnboat.fi kohdasta ”ilmoittautumiset”.

Suomi