Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboatin lakiasiainpalvelut ovat kaikkien jäsenten käytettävissä. KLegal Oy on eräs maamme kärkinimiä lakiasioissa. Heillä on kolmisenkymmentä juristia Helsingin toimistossa ja lisäksi KLegalilla on toimistot lähes 50 maassa.

Finnboatin ja KLegalin sopimuksen mukaan jäsenet saavat ensimmäisen 20 minuutin neuvottelun ilmaiseksi. Tämän jälkeen voitte tapauskohtaisesti päättää minkä alan spesialistin kanssa asiaa tulee mahdollisesti jatkaa. Tämän jälkeen myös hinnoittelu palveluista on jäsenen ja KLegalin välinen sopimuskysymys. Maksuton neuvonta ei tässä vaiheessa koske vero-oikeudellista neuvontaa.

Suomenkielistä neuvontaa saatte soittamalla OTK, LL.M. Tiina Tuomiselle

puh 09-69393429, fax 09-69397892

tiina.tuominen@kpmg.fi

För tillfället vhh Åsa Krook är på moderskapsledighet och det är vicehäradshövning Marina Vatanen som tar hand om att ge Finnboats medlemmar juridisk rådgivning på svenska.

e-post: Marina.Vatanen@kpmg.fi
telefon: 09 – 6939 3757

KLegal Oy
Mannerheimintie 20 B (PL 1037)
00101 Helsinki

Suomi