Finnboat

Venealan keskusliitto finnboat ry

Jäsenyydessä on voimaa!

Finnboat jäsenyys on merkki luotettavuudesta. Kiristyvän kilpailun maailmassa nopealiikkeisyys on tärkeää ja se jolla on parhaimmat tiedot, ammattitaito ja verkosto pärjää paremmin kuin yksinäinen puurtaja. Kuuluminen isompaan porukkaan tuo tietoa ja tietohan on valtaa. Venealan Keskusliitto Finnboat ry ja sen jäsenyhdistykset (Suomen Veneteollisuusyhdistys ry, Venealan Kauppiaat ja Osatoimittajat ry sekä Venealan Telakka- ja korjaamoyhdistys ry) ovat alan ammattilaisten itsensä luoma organisaatio joka palvelee heitä itseään.

Kussakin yhdistyksessä on oma johtokuntansa, jotka kaikki käsittelevät vain oman yhdistyksensä jäsenhakemukset. Liiton hallitus ei käsittele tai ota kantaa yhdistyksille tuleviin hakemuksiin. Jäsenhakemuspaperit ovat aina luottamuksellisia.

Jäseneksi johonkin Finnboatiin kuuluvaan yhdistykseen haetaan täyttämällä jäsenhakemus, linkki tämän sivun alareunassa (jäsenyyttä suoraan liiton alaisuuteen haetaan vapaamuotoisella kirjeellä). Hakemukseen liitetään oikeaksi todistettu jäljennös viimeisimmästä tilinpäätöksestä sekä kaupparekisteriote. Jäsenyyttä voivat hakea kaikki alan yritykset, joiden kotipaikka on Suomessa.

Vuosittainen jäsenmaksu yrityksille, joiden venealan nettoliikevaihto on enintään 100 000 € on 200,00 € ja jäsenmaksu yrityksille, joiden venealan nettoliikevaihto on yli 100 000 € on 00,00 € + 0,035% nettoliikevaihdosta.

Kun jäsenyys on hyväksytty, lähetetään yritykselle lasku liittymismaksusta. Se on suuruudeltaan 200 euroa, eikä sen lisäksi liittymisvuonna peritä enää erillistä jäsenmaksua. Suunnittelijajäsenten liittymismaksu on 200 euroa. Kun yritys on maksanut jäsenmaksunsa, se on oikeutettu mm. saamaan veloituksetta erilaisia liiton julkaisuja.

Mitä muuta jäsenmaksulla oikein saa? No, sillä voi saada vaikkapa yli 50 kansainvälistä venealan toimittajaa testaamaan yrityksen valmistamaa uutuusvenettä kolmen päivän ajaksi. Tai sillä voi saada näyttelypaikan Helsingin Uiva Flytande venenäyttelystä 25% halvemmalla kuin Finnboatiin kuulumaton yritys.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäpätöisimpänä täytyy muistaa jäsenyritysten välinen tiedonvaihto, yhteiset tapaamiset, mukava yhdessäolo ja mielipiteiden vaihto. Esimerkkeinä mainittakoon liiton syys- ja kevätkokouspäivät, joihin osallistuu yleensä yli sata jäsenyritysten edustajaa. Lisätietoja muista jäseneduista ja jäsenyydestä: info@finnboat.fi

Täytä jäsen hakemus tästä: https://q.surveypal.com/jasenhakemus_medlemsansokan_2021

Suomi