Finnboat

Arvoisat Finnboat-kauppiaat,

FINNBOAT JA VENEPÖRSSI YHDISTÄVÄT KÄYTETTYJEN NETTIKAUPAN
Uusi ja näkyvä jäsenetu

Finnboat ja Venepörssi-lehti yhdistävät Internetissä toimivat sähköiset käytettyjen veneiden ja moottoreiden venekauppansa siten, että Finnboatin pääsivulla (www.finnboat.fi) oleva linkki johtaa sekä moottoreiden että veneiden osalta Venepörssin (www.veneporssi.fi) sivuille. Venepörssi kehittää kesäkuun alkuun mennessä omia net-tisivujaan siten, että jäsenkauppiaat voivat itse ylläpitää niitä käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Jokaisella Finnboat-kauppiaalla on Venepörssi nettikaupassa Finnboat-logo näkyvillä jokaisessa myynti-ilmoituksessaan erikseen sovittavalla tavalla ja muodossa.

Edellä mainitun nettikaupan lisäksi Venepörssi julkaisee jokaisessa printtiversiossaan useita aukeamia värillisiä ”Finnboat-Venekauppiaan Varma Valinta” nimellä olevia sivuja. Ruutuja kullakin sivulla on 8 – 15 kpl, kulloisenkin tarpeen mukaan. Näiden sivujen käyttömahdollisuus on vain Finnboat-jäsenyrityksillä.

Näille aukeamille pääsevät Finnboat-jäsenkauppiaat veloituksetta seuraavin
ehdoin;

Finnboat toimittaa Venepörssille kulloinkin voimassa olevan listan Finnboatin jäsenistä ja huolehtii siitä, että kaikki muutokset ilmoitetaan Venepörssille viipymättä.

Jäsenellä tulee olla maksullinen ilmoitus siinä lehdessä, jossa ilmaiset ruudut julkaistaan.

Ilmaisia lisäruutuja Finnboat-jäsenet saavat seuraavan taulukon mukaan:

Sivukoko     Mustavalkoisesta   Värillisestä

Kokosivu     5     7
1/2-sivusta     3     5
1/4-sivusta     2     3

Pienemmästä kuin 1/4-sivun ilmoituksesta ilmaisia ruutuja ei myönnetä. Kulloisenkin ilmoituksen hinnat ovat Venepörssin ja jäsenkauppiaan välinen neuvottelukysymys.

Nettijärjestelmä saadaan täysipainoisesti käyttöön kesäkuussa mutta printtiversioon saadaan ruutuja jo toukokuun numeroon. Tämä yhteistyösopimus Venepörssin kanssa kattaa siis vain käytetyt veneet ja moottorit.
Tällä yhteistyöllä saadaan uutta voimaa nettikauppaan, lisää näkyvyyttä Finnboat-jäsenille ja ennen kaikkea kuluttajalle saadaan yksi vahva osoite, josta löytää juuri oma vene.

Kysy tarvittaessa lisää Kari Lallukalta 09-6820244 tai Jouko Hujulta (09-69621610) ja ota systeemi heti käyttöön. Toukokuun Venepörssissä olivat jo ensimmäiset printtiaukeamat.

Olemme myös tuottamassa samalla teemalla A4-kokoisia venekylttejä myymäläkäyt-töön. Kylttejä tulee kahden tyyppisiä. ”Finnboat-venekauppiaan Varma Valinta” (uusille) ja ”Finnboat-venekauppiaan Varma Vaihdokki”. Kylteissä toistuu samanlainen aaltokuvio kuin Venepörssin printti-ilmoituksissa. Jokainen voi itse printata näihin pohjiin haluamansa tekstin. Nämä tulevat teille jäsenetuna ilmaiseksi. Lisäksi näiden kylttien kätevää kiinnitystä varten tulemme tarjoamaan teille A4-kokoisia kylttitelineitä, jotka voidaan kiinnittää esimerkiksi veneen kaiteisiin. Nämä saatte yhteistilauksena omakustannushintaan Finnboatista. Lisäksi toimitamme teille vielä ennen lomia uudet ”Finnboat Venekauppias”- tarrat ovikäyttöön (suomi & ruotsi).

Suomi