Finnboat

MUISTATHAN HYÖDYNTÄÄ VENEPÖRSSI-YHTEISTYÖTÄ
Finnboat ja Venepörssi-lehti ovat siis yhdistäneet Internetissä toimivat sähköiset käytettyjen veneiden ja moottoreiden venekauppansa siten, että Finnboatin pääsivulla (www.finnboat.fi) oleva linkki johtaa sekä moottoreiden että veneiden osalta Venepörssin (www.veneporssi.fi) sivuille. Venepörssi kehittää kesäkuun alkuun mennessä omia nettisivujaan siten, että jäsenkauppiaat voivat itse ylläpitää niitä käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Jokaisella Finnboat-kauppiaalla on Venepörssi nettikaupassa Finnboat-logo näkyvillä jokaisessa myynti-ilmoituksessaan erikseen sovittavalla tavalla ja muodossa.
Edellä mainitun nettikaupan lisäksi Venepörssi julkaisee jokaisessa printtiversiossaan useita aukeamia värillisiä ”Finnboat-Venekauppiaan Varma Valinta” nimellä olevia sivuja. Ruutuja kullakin sivulla on 8 – 15 kpl, kulloisenkin tarpeen mukaan. Näiden sivujen käyttömahdollisuus on vain Finnboat-jäsenyrityksillä.

Näille aukeamille pääsevät Finnboat-jäsenkauppiaat veloituksetta seuraavin
ehdoin;

Finnboat toimittaa Venepörssille kulloinkin voimassa olevan listan Finnboatin jäsenistä ja huolehtii siitä, että kaikki muutokset ilmoitetaan Venepörssille viipymättä.

Jäsenellä tulee olla maksullinen ilmoitus siinä lehdessä, jossa ilmaiset ruudut julkaistaan.

Ilmaisia ruutuja Finnboat jäsenet saavat seuraavan taulukon mukaan:

M/V 4-väri

Kokosivusta 5 7
1/2-sivusta 3 5
1/4-sivusta 2 3

Pienemmästä kuin 1/4-sivun ilmoituksesta ilmaisia ruutuja ei myönnetä. Kulloisenkin ilmoituksen hinnat ovat Venepörssin ja jäsenkauppiaan välinen neuvottelukysymys.

Nettijärjestelmä saadaan täysipainoisesti käyttöön kesäkuussa mutta printtiversioon saadaan ruutuja jo toukokuun numeroon. Tämä yhteistyösopimus Venepörssin kanssa kattaa siis VAIN käytetyt veneet ja moottorit.

Tällä yhteistyöllä saadaan uutta voimaa nettikauppaan, lisää näkyvyyttä Finnboat-jäsenille ja ennenkaikkea kuluttajalle saadaan yksi vahva osoite, josta löytää juuri oma vene.

Kysy tarvittaessa lisää Kari Lallukalta 09-6820244 ja ota systeemi heti käyttöön.

Suomi