Finnboat

Yhteisilmoitus Finnairin Blue Wings lehdessä No 8/03

joulukuu 03/tammikuu 04

Aikaisempina vuosina saatujen positiivisten palautteiden johdosta on Suomen Veneteollisuusyhdistys päättänyt kartoittaa kiinnostuksen osallistua yhteisilmoitukseen 29.11.2003 ilmestyvässä numerossa, joka siis on jaossa Finnairin koneissa tammikuun loppuun 2004 saakka. Lehden painos on 90.000 kpl ja ilmoitus on englanninkielinen.

Tarkoitus on jatkaa suomalaisen veneteollisuuden imagonkohotusta kuitenkin siten, että yksittäiset yritykset ja tuotteet tulevat tyylikkään yhteensopivasti esiin. Projekti kuuluu KTM:n kansainvälistymistuen piiriin normaalein käytössä olevin ehdoin.

Olemme aikaisemman kiinnostuksen perusteella alustavasti varanneet yhden aukeaman. Aukeama on aikaisemmissa numeroissa jaettu kuuteen ruutuun. Mietimme uusia vaihtoehtoja.
Mikäli kuusi yritystä vähintään on mukana jää bruttokustannukseksi per yritys(per ruutu) n. EUR 3000- (+alv 22%). Lopullinen hinta riippuu tarvittavan mainostoimistotyön määrästä. Varaamme siis oikeuden pieniin tarkistuksiin. Mainittuun summaan voi mukana oleva yritys saada KTM:n kansainvälistymistuen jälkikäteen. Tämä tuki on yrityskoosta riippuen 30/50 %.

Mikäli olette kiinnostuneita olemaan mukana em. julkaisussa niin pyydämme ystävällisesti olemaan Joukoon yhteydessä VIIMEISTÄÄN perjantaina 17.10.2003.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi