Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Finnboat tarjoaa jälleen mahdollisuuden jäsenyritystensä henkilökunnan koulutukseen.

Olemme sopineet, että järjestämme yhteistyössä MJK-Instituutin ja Linedrive Oy:n kanssa venealalle räätälöidyn 2,5 vuotta kestävän merkonomitutkintoon johtavan koulutusohjelman.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se on osallistujille 50 euron tutkintomaksua lukuunottamatta ilmainen. Ainoat kustannukset tulevat mahdollisista matkoista koulutuksiin.

Ohjelman kaikki koulutuspäivät ja -osiot on rakennettu siten, että ne tukevat voimakkaasti jokaisen osallistujan valmiuksia tuloksentekemisessä, oman toiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä sekä oman yrityksen toimintaa edistävissä ATK-taidoissa.

Oheisesta Powerpoint-esityksestä selviää miten koulutus tullaan toteuttamaan. Peruskoulutuksena riittää peruskoulu eli hyväksytysti suoritettu oppivelvollisuus.

Aloitusajankohdaksi olemme olemme kaavailleet syksyä 2004, aloitamme heti kun syksyn kiireet hellittävät. Kaikki koulutuspäivät sijoitetaan sellaisiin ajankohtiin, että ne eivät haittaa osallistujien asiakaspalvelua.

Ohjelman valmistelua varten tarvitsemme ilmoittautumiset kiinnostuksesta viimeistään 26.3.2004 Finnboatiin allekirjoittaneelle.

Toivomme runsasta osanottoa (minimi n. 20 hlöä), nyt tarjolla oleva mahdollisuus on erinomainen tilaisuus toimialamme osaamisen kehitämiselle.

Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse:

Saku Ropponen p. 0400-410769 e-mail saku.ropponen@linedrive.fi
Mika Christiansen p. 040-7317311 e-mail mika.christiansen@linedrive.fi

Terveisin

Jouko Huju

Suomi