Finnboat

FINNBOAT STUDY TOUR, POLAND 25-28 April 2004

Arvoisat jäsenet,

Puolan matkan alustava kartoitus tuotti n. 20 kiinnostunutta. Olemme saaneet puolalaisen yhteistyökumppanimme kanssa myös ohjelmarungon nyt valmiiksi. Matkasta on tulossa todella mielenkiintoinen ja kolmen päivän tiiviillä matkalla pääsemme tutustumaan Galeonia lukuunottamatta kaikkiin tärkeimpiin toimijoihin Puolassa. Puola on maa, johon meidän on syytä tutustua huolella ja nopeasti. He tuottivat jo viime vuonna yli 10.000 venettä ja alan osaaminen on kovassa nousussa Puolassa. Ohjelman laadinnassa ja yksityiskohdissa meitä on avustanut kaksi vuotta sitten Puolaan perustettu alan liitto ”Polskie Jachty”, jota vetää puheenjohtajana Delphia Yachtsin toinen omistaja Wojiciech Kot.
Puolan markkinoista ja yrityksistä meillä on parikin aika hyvää artikkelia ja lähetämme ne automaattisesti mukaan lähtijöille.
Oheisilla sivuilla on ohjelman runko. Matkakustannukset lentojen, hotellien ja jaettavien bussikustannusten osalta ovat n. EUR 850 – 900,-. Tämä matka kuuluu KTM:n myöntämän kansainvälistymistuen piiriin ja jälkikäteistilityksenä yritykset voivat saada tukea 30 – 50% yrityskoosta riippuen. Tuki koskee yhtä henkilöä per yritys.

Pyydän ystävällisesti myös niitä, jotka ovat alustavasti ilmoittautuneet vahvistamaan ilmoittautumisen sähköpostilla (jhuju@finnboat.fi) tai faxilla (09-69621611) TÄNÄÄN 15.3. Kiitos.

ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA

Suomi