Finnboat

Arvoisat jäsenet,
Finnboat tarjoaa jälleen mahdollisuuden jäsenyritystensä henkilökunnan koulutukseen.

Olemme sopineet, että järjestämme yhteistyössä MJK-Instituutin ja Linedrive Oy:n kanssa venealalle räätälöidyn 2,5 vuotta kestävän merkonomitutkintoon johtavan koulutusohjelman.

Alustavaan kartoitukseemme on ilmoittautunut parisenkymmentä halukasta, jotka saavat aiheesta lisätietoa toukokuun puolivälissä. Koulutukseen voidaan ottaa vielä muutamia kiinostuneita mukaan.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se on osallistujille 50 euron tutkintomaksua lukuunottamatta ilmainen. Ainoat kustannukset tulevat mahdollisista matkoista koulutuksiin.

Ohjelman kaikki koulutuspäivät ja osiot on rakennettu siten, että ne tukevat voimakkaasti jokaisen osallistujan valmiuksia tuloksentekemisessä, oman toiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä sekä oman yrityksen toimintaa edistävissä ATK-taidoissa.

Peruskoulutuksena riittää peruskoulu eli hyväksytysti suoritettu oppivelvollisuus.

Aloitusajankohdaksi on sovittu syksy 2004, aloitamme heti kun syksyn kiireet hellittävät. Kaikki koulutuspäivät sijoitetaan sellaisiin ajankohtiin, että ne eivät haittaa osallistujien asiakaspalvelua.

Ohjelman valmistelua varten tarvitsemme mahdolliset lisäilmoittautumiset kiinnostuksesta viimeistään 1.5.2004 Finnboatiin allekirjoittaneelle.

Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse:

Saku Ropponen p. 0400-410769 e-mail saku.ropponen@linedrive.fi
Mika Christiansen p. 040-7317311 e-mail mika.christiansen@linedrive.fi

Terveisin

Jouko Huju

Suomi