Finnboat

15195 näyttelyvierasta tutustui ennätyssuureen Helsingin Uivaan Venenäyttelyyn.

Helsingin Lauttasaaressa HSK:lla nyt seitsemättä kertaa järjestetty Helsingin Uiva Venenäyttely keräsi neljän päivän aikana kaikkiaan 15195 vierasta. Vain kerran aikaisemmin (2002) on näyttelyn kaikkiaan 27-vuotisen historian aikana ylitetty 15000 kävijän raja. Tämän vuoden näyttelyssä oli esillä ennätysmäiset lähes 300 venettä.
Alkuvuoden venemyyntitilastot osoittavat erityisesti suurten moottoriveneiden myynnin voimakasta kasvua. Alustavat kommentit niin moottorivenekauppiaiden kuin myös purjevenekauppiaidenkin näyttelyannista vahvistavat, että ostopäätöksiä ollaan valmiita tekemään nyt viime vuotta ripeämmin. Ala arvioi tässä vaiheessa vuotta, että vuosi 2004 tulee olemaan kymmenes peräkkäinen kasvun vuosi.

Suomi