Finnboat

Arvoisat osatoimittajat,

Tämän vuoden tammikuussa juuri ennen venenäyttelyä järjestimme jäsenistölle infotilaisuuden, jossa puhuttiin direktiiveistä ja kuluttajansuojasta. Maailmalla tapahtuu valtavan paljon erilaista kehitystä tuotteissa, raaka-aineissa ja menetelmissä. Ajatuksemme on järjestää samantyyppinen tietoiskupaketti tammikuun puolivälissä. Tällä kertaa tullaan keskittymään enemmän tuoteuutuuksiin ja uusiin menetelmiin. Yhden päivän mittainen tietoisku tullaan jakamaan 10 min mittaisiin esityksiin per yritys ja/tai tuote. Kuulijoina tulee siis olemaan koko jäsenkunta; kauppiaat, venevalmistajat ja korjaajat. Pääsääntöisesti luennoitsijat tulevat osatoimittajayrityksistä. Tarvittaessa jaamme kuulijat pienempiin ryhmiin.

Tässä vaiheessa haluamme kysyä halukkuuttanne kertoa yrityksenne jostakin uutuustuotteesta tai menetelmästä. Aihe voi siis olla periaatteessa mitä vain. Tällaisia voivat siis olla esimerkiksi; anti-fouling-maalien kehitys tai uusien hartsien ominaisuudet, korkeapainesuorasuihkutuksen vaikutus polttoainetalouteen ja ympäristöön perämoottoreissa jne.

Tulemme liittämään kokonaisuuteen myös yleisimpiä aiheita. Näiden tilaisuuksien tarkoituksena on yksinkertaisesti lisätä jäsenkunnan yleistä tietämystä kehityksestä ja venealaa koskevista lainalaisuuksista ja nimenomaan juuri ennen messuja. Eräs alan yleisen uskottavuuden kulmakiviä on se, että alalla työskentelevän henkilöstön yleinen tietotaso on riittävän korkealla myös oman yrityksen tuotteiden ulkopuolella.

Edellisessä tietoiskussa oli mukana lähes 100 jäsenyritysten edustajaa.

Pyydän tässä vaiheessa itse kutakin miettimään asiaa ja palaamaa ehdotuksen kanssa viimeistään 8.10. mennessä osoitteeseen jouko@finnboat.fi .

Vastaan mielelläni kysymyksiin

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi