Finnboat

Hyvät Suomen Veneteollisuusyhdistyksen jäsenet,

Suomen Veneteollisuusyhdistyksen toimeksiannosta järjestämme tämän syksyn markkinaselvitys- ja tutustumismatkan Englantiin. Ohjelman yksityiskohdat eivät vielä kokonaisuudessaan ole selvillä mutta oheisesta näette joka tapauksessa, että tulemme tekemään huippumielenkiintoisia käyntejä ja veistämövierailuja. Saamme vahvistuksen käynteihin parin, kolmen viikon sisään mutta joudumme sopivien lentopaikkojen niukkuudesta johtuen tekemään alustavan kartoituksen jo nyt, jotta saamme matkat siedettävään hintaan.

Alustava ohjelma on seuraava:

ma 8.11. Aamulento Lontooseen
Bussilla British Marine Federationin tiloihin Eghamiin, jossa markkinakatsaus + lounas
Iltapäivällä bussilla Southamptoniin ja vierailu Southampton Yachts Servicelle . SYS on sopimusrakentaja Oyster-purjeveneille.
Yöpyminen Southamptonissa.

ti 9.11. Tutustuminen Sunseekerin veistämöön sekä BA Petersiin, joka on Englannin suurin venealan jälleenmyyjä.

ke 10.11. Tutustuminen vielä kahteen merkittävään veistämöön, joiden nimet selviävät parin viikon sisään.

Varaamme tässä vaiheessa vielä oikeuden täsmentää ohjelmaa, jota teemme yhdessä englantilaisen sisarjärjestömme British Marine Federationin kanssa.

Mikäli vähintään 8 henkilöä osallistuu matkalle tarjoaa Finnair lennot hintaan EUR 390,-. Hotelleihin voi Southamptonissa varata EUR 150 per yö ja lisäksi tulevat minibussin tasan jaettavat kulut. Tässä vaiheessa arvioimme on että matkojen osalta kulut ovat brutto noin. EUR 850,-, josta saamme KTM:n kansainvälistymistukea jälkikäteen säännösten mukaan (30/50%).

Pyydämme ystävällisesti matkasta kiinnostuneita ilmoittautumaan osoitteeseen jouko@finnboat.fi viimeistään 1.10. mennessä. Tässä vaiheessa ilmoittautuminen ei vielä ole sitova.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi