Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Olemme jo aiemmin tiedottaneet, että nykyisen lomakeohjelman parannettu versio saadaan jakeluun Vene 05-messuihin mennessä. Siinä huomattavimmat parannukset ovat näytön skaalattavuus sekä lomakkeiden lähetysmahdollisuus sähköpostilla.
Olemme juuri tehneet päätöksen melko huomattavasta investoinnista tämän ohjelman kehityksen suhteen. Se tullaan kokonaisuudessaan rakentamaan uudestaan tietokantapohjaiseksi. Tämä lisää ohjelman käyttöominaisuuksia merkittävästi. Tiedot saadaan keskitettyä, asiakkaiden ja veneiden tietoja ei tarvitse jatkossa syöttää kuin yhteen paikkaan. Ohjelma on jatkossa käytettävissä myös usean koneen välillä. Tietokanta mahdollistaa myös monipuoliset haut (mm. listaukset ja tarrat). Lisäksi ohjelmaan tulee laskutusosio sekä varastokirjanpito.
Näiltä näkymin tämä uusin versio saadaan valmiiksi loppukeväällä 2005 ja jos kustannusarviot pitävät paikkansa loppuun saakka tulee ohjelma jatkossakin olemaan jäsenetu ja jäsenkunnan ulkopuolisille sitä ei myydäkään.

Tiedotamme lisää kun projekti etenee.

Hyvää viikonloppua.

Suomi