Finnboat

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n tarkennus standardien tilauskäytäntöön

SFS-standardeja ja ISO-standardeja myy Suomessa Suomen Standardisoimisliitto SFS ry. Standardisointi on Suomessa pitkälti hajautettu ja venealan standardisointi on delegoitu Teknologiateollisuus ry:lle. SFS vahvistaa Teknologiateollisuus ry:n laatimat standardit sekä huolehtii standardien julkaisemisesta ja myynnistä.

Standardeja voi tilata www-sivuillamme www.sfs.fi olevan voimassa olevien standardien luettelon avulla. ISO-standardit lisättiin luetteloon marraskuussa 2003. Samassa yhteydessä luetteloon lisättiin useimpien standardien kohdalle soveltamisalat. Nämä ja muut lisätiedot luettelossa saa klikkaamalla standardin tunnusta.

WWW-sivuillamme on erikseen myös luettelo huvivenedirektiiviin liittyvistä SFS-standardeista kohdassa julkaisut/yhdenmukaistetut standardit.

SFS- ja ISO-standardeja voi imuroida suoraan omalle koneelleen SFS:n verkkokaupassa. Linkki verkkokauppaan on kotisivullamme ja suora osoite on http://sales.sfs.fi.

Uudet SFS-standardit mainitaan aiheittain ryhmiteltynä kuudesti vuodessa ilmestyvässä liiton lehdessä SFS-tiedotus. Standardeista saa tietoa liiton tietopalvelusta numerosta (09) 1499 3455.

Jyrki Alanko
Tiedottaja
Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

Suomi