Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Olette jo saattaneet huomata lehdistössä, että olemme aloittaneet ilmoituskampanjan jäsentemme messuosallistumista tukemaan. ”Ammattilaiset esillä”, ”Proffsen presenterar” ilmoitus toistuu kaikkiaan 22 kertaa mm. Helsingin Sanomissa, Kauppalehdessä, Turun Sanomissa, Etelä-Suomen Sanomissa, Pietarsaaren Sanomissa, Österbottningenissa, Jakobstads Tidningenissä, Hufvudstadsbladetissa, Venemestarissa ja ProSail-lehdessä. Samalla teemalla on tuotettu tyylikkäitä (pieniä) kylttejä ”Ammattilaiset Esillä” – Finnboat-jäsen, joita Katja ja Lena jakavat perjantaina 11.2. kunkin jäsenen infotiskille. Olemme myös painaneet 20.000 kpl viittatarroja, joissa myös sama otsikko. Näitä myös jaetaan perjantaina 11.2. ja niitä saa Finnboatin osastolta myös hakea.

Toivotamme kaikille omasta puolestamme hyviä messuja. Pienenä ennakkotietona viime vuoden luvuista, että kotimaan venekauppa (Finnboat-jäsenet) on kasvanut euroissa mitattuna peräti 35% päätyen n. 95 milj euroon.

Niin ja messuhallit ovat nyt sitten ensimmäistä kertaa uusien hallien valmistuttua loppuun myydyt. Näytteilleasettajia on kaikkiaan 349 ja nettoneliöitä 22.465 m2. Veneitä löytyy noin 550 kpl.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi