Finnboat

Veneilykauden lähestyessä Helsingin Sanomat julkaisee Venemarkkinat-ilmoituskokonaisuuden lauantain 2.4. ja lauantain 9.4. Hesarissa. Finnboat on varannut 9.4. julkaistavasta Venemarkkinoista huomattavan määrän nelivärisiä ilmoitusruutuja jäsenyritystensä ilmoituksia varten.

Ilmoitukset kootaan yhteisen AMMATTILAISET ESILLÄ -otsikon alle jolloin yksittäiset yritykset saavat enemmän näkyvyyttä omalle ilmoitukselleen. Ilmoitusruutuja voi varata kokonaisuudesta itselleen niin monta kuin haluaa ja Finnboat tarjoaa kaikille ensimmäisen ruudun ilmaiseksi! Seuraavat ruudut maksavat 77,00 Eur (sis. alv) kukin. Yhden ilmoitusruudun koko on 38 x 50 mm.

Painovalmis ilmoitusaineisto toimitetaan MAINOSTOIMISTOON Kuudesjoulukuuta Oy:lle osoitteeseen jukka@kuudesjoulukuuta.com ehdottomasti viimeistään maanantaina 21.3.2005.

Lue tarkemmat ohjeet oheisesta jäsenkirjeestä. Mukana niin ikään lomake, jolla ruutuvaraukset tehdään sekä ilmoitusmalli.

Parhain terveisin

Finnboat ry

Suomi