Finnboat

Hyvät jäsenet,

1. KOTIMAISEN LEHDISTÖN VENEILYPÄIVÄ JA TIETOISKU 2.6.

Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan jo viitisentoista jäsentä mutta tarvitsemme edelleen myös suurempia veneitä, jotta teho on oikea.

Kertauksen vuoksi vielä mistä on kyse:

Parin vuoden tauon jälkeen järjestämme jälleen kesän alussa kotimaiselle lehdistölle, radiolle ja TV:lle suunnatun tietoiskun. Tapahtumaan kutsutaan laajasti eri medioitten edustajia ja aikaisempina vuosina kutsua on noudattanut n. 50 toimittajaa.
Tapahtuma tullaan toteuttamaan noin päivän mittaisena vesillä liikkumisena, jossa keskitytään erikseen pienempiin veneisiin ja asuttaviin veneisiin sekä purjeveneisiin. Lisäksi tulemme yhdessä harrastajaliittojen kanssa kertomaan laajemmin tämän harrastuksen tarjoamista mahdollisuuksista eli Life Stylestä. Tulemme lähtemään myöhemmin selviävästä paikasta (ehdotuksia otetaan mielellään vastaan), syömään lounasta paikassa, jossa voidaan myös luennoida ja ajelemaan Helsingin kauniissa saaristossa.
Lisätietoa tästä tulee myöhemmässä vaiheessa mutta tässä vaiheessa haluaisimme tietoa ketkä kaikki jäsenyrityksistämme voivat olla veneillä mukana, jotta saamme porukan kuljetettua ja jotta myös saamme annettua kattavan kuvan alan tarjonnasta.
Finnboat maksaa tämän tapahtuman yleiset järjestelyt, lounaat jne. Veneet ja niiden kuljettajiin liittyvät palvelut toivomme saavamme jäsenyrityksiltä.
Pyydän ystävällisesti kommentoimaan kiinnostustanne 22.4. mennessä. Kiitos.
(sähköpostiin jouko@finnboat.fi)

Vastaan mielelläni (040-5509310) lisäkysymyksiin.

2. HELSINGIN UIVA 2005

Näyttely on täyttymässä todella hyvää vauhtia ja siksi toivommekin ilmoittautumisia mahdollisimman pikaisesti jotta voimme riitävän ajoissa neuvotella mahdollisesta laitureiden lisätarpeesta. Virallisesti tuo ilmoittutumiaika päättyy 10.6.

Suomi