Finnboat

Arvoisat tarkastajat,

Useimpien tarkastajien auktorisointi päättyi jo vuoden vaihteessa. Olemme nyt uusimassa hyväksyttyjen tarkastajien diplomeja. Tämän vuoksi on hyvä käydä tarkkaan läpi kaikkien osaaminen ja materiaalituntemuksen pävitykset. Mikäli teillä on MUUTOSTOIVEITA näiden suhteen niin pyydämme siitä tietoa 20.5. mennessä. Käymme kaikki auktorisoinnit läpi ensivaiheessa ryhmän puheenjohtaja Kai Ilmasen kanssa. Tarvitsemme siis vahvistuksen KAIKILTA tarkastajilta myös sellaisissa tapauksissa jos ette enää halua toimia tarkastajana.
Haluaisin myös muistuttaa siitä, että jokaisen tarkastuksen yhteydessä tulee asiakkaalle antaa Tarkastuksen Yleiset Ehdot, joiden viimeisin versio on Finnboatin nettisivuilla kohdassa Venetarkastukset. Tarkastustoimeksianto on tärkeää tehdä kirjallisesti ja sopimusmallithan ovat Finnboatin Venemyynti CD:llä.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi