Finnboat

Arvoisat vastaanottajat,

Lähde mukaan huippumielenkiintoiselle veistämökierrokselle Ranskaan 7-11.11. Ranskalaisille veistämöille on aina ollut melko vaikeaa saada vierailuja aikaiseksi mutta nyt yhteistyössä ranskalaisen sisarjärjestömme kanssa on rakentunut purjevenepainotteinen ohjelma, joka toki on jo yritysten tunnettuuden ja koon vuoksi kiinnostava kaikille.

Suunniteltu ohjelma on seuraava:

7.11. iltapäivällä siirtyminen Pariisin ja Nantesin kautta La Rochelleen.
8.11. ap vierailu masto/puomivalmistaja Sparcraftilla (www.sparcraft.com) Perignyssä
ip vierailu Dufour Yachtsilla (www.dufouryachts.com) La Rochellessa
9.11. ap vierailu katamaraanivalmistaja Fountaine Pajotilla (www.fountaine-pajot.com) Aigrefeuillessa
ip vierailu Alubatilla (alumiinipurjeveneet, www.alubat.com) Les Sables D´Olonnessa
10.11. ap vierailu Beneteaun pääkonttorissa Les Embruns (www.beneteau.com). HUOM! Beneteau on ilmoittaunut, että vierailu valmistusalueella ei ole mahdollinen kenellekään, joten yrityksen esittely tapahtuu neuvottelutiloissa.
ip. vierailu Goitilla (www.goiot.com, St Herblain), varustevalmistaja purjeveneille.
11.11. ap siirtyminen Nantesin kautta Helsinkiin.

Tarkempi ohjelma hotelleineen on ohessa. Jos oletamme, että matkalle osallistuu 10 henkilöä ovat matkakustannukset suuruusluokkaa 1300 – 1400 EUR per henkilö (brutto) sisältäen lennot, hotellit ja yhteisen bussin. Normaaliin tapaan voi tälle matkalle saada

KTM:n kansainvälistymistukea yhdelle henkilölle per yritys 50% (pk-yritrykset) tai 30 % (suuryritykset).

Alustavasti on varattu 15 paikkaa ja koska näin suuren ryhmän varauksen pitäminen on hankalaa tarvitsemme sitovan ilmoittautumisenne 5.9. mennessä sähköpostilla allekirjoittaneelle (jouko@finnboat.fi).

Allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoa.

best regards
Jouko Huju
(mobile 358-40-5509310)
Venealan Keskusliitto Finnboat
Finnish Marine Industries Federation Finnboat
Käenkuja 8 A 47, FIN-00500 Helsinki
tel 358 -9-69621610, fax 358-9-69621611
Visit us at www.finnboat.fi

Suomi