Finnboat

DEALER-ILTA SUOMEN TUKHOLMAN SUURLÄHETYSTÖSSÄ

Torstaina 27.10.2005 klo 18.00 – 20.30

Arvoisat jäsenet,

Suomen Veneteollisuusyhdistyksen viennin johtoryhmä on päättänyt tarjota jäsenkunnalle mahdollisuutta tarjota ruotsalaisille maahantuojillemme ja tärkeimmille jälleenmyyjille Suomen Tukholman suurlähettilään Pertti Torstilan isännöimän vastaanoton.

Tilaisuuden tarkoituksena on yhtäällä huomioida valtiovallan toimesta tärkeät yhteistyökumppanimme tärkeimmässä vientimaassamme ja samalla edelleen vakuuttaa heitä teollisuutemme laajasta osaamistasosta ja kyvystä toimittaa Ruotsiin kilpailukykyisiä, turvallisia ja ennen kaikkea myyviä tuotteita.

Nykyisessä kiireisessä maailmassa kaikilla on paljon tekemistä ja erilaisia tilaisuuksia on välillä liikaakin. Suomen suurlähetystö Tukholmassa toimii jo rakennuksena valtaisan hyvänä myynninedistäjänä. Valtiovallan virallisella kutsulla on edelleen aina voimakkaan positiivinen teho. Ruotsi on meille elintärkeä markkina-alue ja jos tällä tilaisuudella saamme vahvistettua yhteistyökumppaniemme uskoa alamme laajaan osaamiseen ja sitä kautta taas kerran viidakkorummun liikkeelle suomalaisen veneteollisuuden aktiivisuudesta niin olemme saavuttaneet tapahtuman tarkoitusperän sinänsä yksikertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla.

Finnboat kutsuu tapahtumaan paikallisen lehdistön ja muut tärkeät ruotsalaiset sidosryhmät. Osallistuvat yritykset kutsuvat omat maahantuojansa ja muut todella tärkeäksi katsomansa tahot.

Tämän tyyppiseen buffét-iltaan mahtuu noin 100 – 120 vierasta. Ohjelma menee suunnilleen siten, että sisään tullessa vieraat saavat lasin käteen, suurlähettiläs lausuu valtiovallan tervehdyksen. Tämän jälkeen on veneteollisuuden noin 15 min puheenvuoro. Sitten siirrytään buffetin ja juomien pariin ja lähtiessä jokainen saa mukaansa myöhemmin päätettävän lahjan. Tilaisuus on siis sinänsä yksinkertainen mutta asiansa ja puitteiden kautta tilaisuus josta puhutaan pitkään.

Kustannukset ovat vielä tässä vaiheessa sitoumuksetta mutta varsinaisen illan kustannukset ruokineen ja juomineen ovat n. EUR 70,00 per henkilö. Lisäksi jokainen hoitaa matkansa (johon anotaan KTM:n tuki yhdelle henkilölle per yritys) sekä myöhemmin päätettävä lahja. Kustannukset ovat siis peräti kohtuullisia.

Koska aikataulut ovat suhteellisen kireitä tarvitsemme vahvistuksenne sekä kutsuttavien määrän (sekä nimet ja osoitteet) perjantaihin 16.9. mennessä. (Oheisella lomakkeella)

Vastatkaa ystävällisesti myös jos ette ole kiinnostuneita. Näin saamme nopeassa tahdissa selville onko tapahtumalla tilausta. Näkisin, että vähimmäismäärä mukana olevia yrityksiä on kymmenen.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi