Finnboat

Hyvät jäsenet,

Kuten muistatte käynnistimme yhdessä MJK-Instituutin ja Linedrive Oy:n kanssa vuosi sitten keskiasteen merkonomitutkintoon johtavan koulutuksen, jossa on mukana 27 venealan opiskelijaa. Tämä ryhmä on saamiemme tietojen mukaan edistynyt opiskeluissaan hyvin.
MJK-Instituutin ohjelmassa on myös yritysjohdossa ja asiantuntijatehtävissä toimiville tarkoitettu MBA-ohjelma. Tämä ohjelma rakennetaan osa-alueista, joissa jokaisessa voidaan rakentaa näyttötyöt oman yrityksen ongelmakenttään liittyviin asioihin. Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja kestää 2,5 vuotta.
Siinä ei ole varsinaisia tenttijaksoja vaan opinnoissa eteneminen todetaan välitöiden avulla. Opiskelu on kokonaisuudessaan englanninkielinen.

Lisätietoja koulutuksesta ja sen kustannuksista saa MJK-Instituutista Marjo Lehtoselta (09-47625235, marjo.lehtonen@mjk.fi, www.mjk.fi)

Mikäli kiinnostusta löytyy riittävästi on mahdollista aloittaa venealan oma ryhmä.

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2006, joten kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä pikaisesti.

Terveisin

Jouko Huju

Suomi