Finnboat

””Muistattehan ilmoittautua mukaan liiton syyskokoukseen, joka pidetään tänä vuonna 25.-26.11. hotelli Mesikämmenessä Ähtärissä. Ilmoittautuneita on jo yli 50 ja odotamme osallistujia vielä saman verran lisää.

Perjantaina ohjelmaan kuuluu virallisten syyskokousten ja illallisen lisäksi tutustuminen Fiskars Inhan Tehtaat Oy Ab:n ja Silver-Veneet Oy:n tuotantotiloihin. Lauantaina puolestaan on mahdollisuus tutustua Veljekset Keskinen Oy:n Tuurin kyläkauppaan ja sen yhteyteen rakennettuun Onnenkylä-ostoskeskus/hotelli/ravintolamaailmaan ja niiden liikeideoihin.

Ähtäriin lähtee perjantaiaamuna myös yhteiskuljetus Helsingistä. Lisätietoja kuljetuksesta ja muusta ohjelmasta sekä ilmoittautumislomakkeen löydät oheisista liitteistä. Ilmoittautumiset Finnboatin toimistoon 11.11.2005 mennessä.

HUOM! Suomen Veneteollisuusyhdistyksen viennin johtoryhmä kokoontuu hotellissa perjantaina 25.11. klo 9.00-11.30 ennen yhteisen ohjelman alkua. Olisi toivottavaa, että kokoukseen osallistuisivat kaikkien Finnboatin vientitapahtumiin osallistuvien yritysten edustajat. Ilmoittautumiset kokoukseen Joukolle mielellään 18.11. mennessä.

Tapaamisiin Ähtärissä!

Suomi