Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Kansallinen Tekninen Komitea on Suomen Veneteollisuusyhdistyksen jäsenistä ja tärkeistä teknisen puolen yhteistyökumppaneistamme koostuva ryhmä. Sen tehtävä on miettiä kannanottoja ja mielipiteitä kansallisesti tärkesiin teknisiin asioihin kun maamme kantoja muodostetaan mm. huvivenedirektiivin yksityiskohtien hionnassa. Sen tehtävä on myös miettiä millä tavoin tietoa voidaan parhaalla mahdollisella tavalla saada kaikkien venevalmistajien käyttöön. Ympäristöasiat ovat yhä tärkeämpiä koko veneilyn ketjussa.

Komitean työtä tullaan nyt aktivoimaan ja tarkoitus on pitää seuraava kokous noin kuukauden kuluessa VTT:llä. Markku Hentinen, Karl-Johan Furustam ja Markus Laxen VTT:ltä ovat tärkeät pelaajat tässä joukkueessa ja he ovat edelleen myös Finnboatin teknisiä edustajia myös kansainvälisissä tehtävissä. Tämä yhteistyö perustuu Finnboatin ja VTT:n väliseen yhteistyösopimukseen joka on tehty jo vuonna 1991.

Pyydämme nyt ystävällisesti JOKAISTA venevalmistajaa antamaan meille yrityksestänne oikean yhteyshenkilön ja hänen yhteystietonsa, jotta kokouskutsut ja muu tieto menee oikealla henkilölle.

Pyydämme näitä tietoja TÄLLÄ VIIKOLLA eli 11.11. mennessä osoitteeseen:

jouko@finnboat.fi

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi