Finnboat

Finnboat on yhteistyössä Veneilytoimittajat ry:n kanssa luonut sekä venealaa että alan mediaa auttavan uuden palvelun. Kaikki jäsenyrityksemme voivat halutessaan lähettää viimeisimmät lehdistötiedotteensa, henkilöuutisensa, kutsut tiedotustilaisuuksiin jne. keskitetysti vain Veneilytoimittajat ry:n jäsenille. Veneilytoimittajat ry:n jäseninä on yli 80 veneilystä tai venealasta ammatikseen raportoivaa toimittajaa niin lehdistöstä, radiosta kuin televisiostakin.

Palvelu toimii siten, että yritykset lähettävät valmiit tiedotteensa Finnboatiin osoitteeseen lena@finnboat.fija liitto laittaa tiedotteet näkyviin Veneilytoimittajien nettisivuille www.veneilytoimittajat.fi aikajärjestyksessä niin, että viimeksi saapunut tiedote on listassa aina ensimmäisenä. Tiedotteita pääsevät lukemaan vain toimittajayhdistyksen jäsenet omilla käyttäjätunnuksillaan ja salasanoillaan. Tiedotteita ei siis lähetetä yksittäisten toimittajien sähköposteihin, vaan heidän on itse käytävä hakemassa ne internetistä.

Finnboat ei vastaa tiedotteiden sisällöstä ja/tai oikeellisuudesta, eikä editoi tekstejä mitenkään. Tiedotteeseen voi liittää yrityksen logon, mutta kuvia varten on tekstiin hyvä laittaa yrityksen yhteyshenkilön sähköpostiosoite, josta toimittaja voi tilata kuvamateriaalia ja muuta lisäinfoa.

HUOM! Emme laita automaattisesti kaikkia meille tulevia lehdistötiedotteita Veneilytoimittajien sivulle, vaan siitä on aina erikseen mainittava tiedotetta lähetettäessä.

Suomi