Finnboat

Finnboatin kotisivulle on tänään avattu jäsenyrityksiä varten uusi palvelu. Kaikki jäsenyritykset ja -yhteisöt voivat nyt julkaista avoimia työpaikkojaan koskevat ilmoituksensa ilmakseksi liiton sivulla. Näitä työpaikkailmoituksia voi vapaasti selata ja lukea kuka tahansa, joka käy Finnboatin sivuilla.

Palvelu toimii siten, että yritykset lähettävät valmiit työpaikkailmoituksensa Finnboatiin osoitteeseen lena@finnboat.fija Finnboat laittaa ne näkyviin nettiin. Liitto ei siis itse laadi tai muokkaa mitään ilmoituksia. Kaikki työpaikkailmoitukset näkyvät sekä suomen- että ruotsinkielisellä nettisivulla, mutta ainoastaan yrityksen Finnboatille toimittamalla kielellä. Jos siis lähetätte Finnboatiin ruotsinkielisen työpaikkailmoituksen, se julkaistaan ruotsiksi myös suomenkielisellä sivulla.

Työpaikkailmoituksessa on aina mainittava, mistä työnhakija voi saada lisätietoja (mielellään sähköpostitse) ja mihin asti hakuilmoitus on voimassa. Ilmoituksen voimassaolon jälkeen poistamme sen nettisivulta automaattisesti. Ilmoitukseen voi liittää yrityksen/yhteisön logon sekä yhden kuvan. Kuva mielellään ns. harvaresoluutioinen, eli korkeintaan 72 dpi. Ilmoituksesta voi laittaa myös linkityksen ko. yrityksen omille nettisivuille.

Tulemme mainostamaan työpaikkapörssiä alalle tulevassa Finnboat Newsissä sekä helmikuisilla venemessuilla.

Suomi