Finnboat

Hyvät kauppiasjäsenet

Kuten vuosikokouksessa ja tämän viikon jäsentiedotteissamme olemme kertoneet, tammi-helmikuun 2006 aikana MTV3:lla alkaa pyöriä mainoskampanja, jossa nettiosoitteemme www.finnboat.fi on näkyvästi esillä. Tämä kampanja tuo sivuillemme varmasti sankoin joukoin uusia kävijöitä.

Nyt on siis korkea aika tarkistaa ja saattaa tiedot Finnboatin kotisivuilla ajan tasalle. Osa on jo vastannut 14.11. lähettämäämme pyyntöön ja tietojen päivitys on parhaillaan käynnissä, mutta paljon vastauksia puuttuu vielä. Pyydämmekin teitä siis käymään läpi yhteystietonne ja erityisesti jokaisen edustamanne/myymänne vene- ja moottorimerkin sekä tarkistaman, että yrityksenne nimi näkyy oikeassa kohdassa, eli joko ”Jälleenmyyjät” tai ”Maahantuoja/päämyyjä”. Kauppiaita koskevia ja tarkistettavia kohtia ovat myös ”Varusteet”, ”Venevälittäjät” ja ”Venevuokraus ja purjehduskoulutus”.

Lisäykset ja korjaukset pyydämme lähettämään kirjallisesti ( katja@finnboat.fi tai faksi (09) 696 21611) oheisia lomakkeita apuna käyttäen viimeistään maanantaina 5.12.

Suomi