Finnboat

Hyvät jäsenet,

Olemme saaneet jonkun verran kyselyitä TV-mainoskeskusteluissa nettisivujemme toimivuudesta tähän tarkoitukseen. Emme ehkä riittävän selkeästi ole kertoneet, että ne tullaan rakentamaan melko uusiksi osittain tätä varten ja osittain joka tapauksessa koska käyttämämme tietokantaversio on jo yli 5 vuotta vanha.

Tulemme rakentamaan uuden kampanjaetusivun josta on yksinkertaisen helppoa hakea venetyyppejä, valmistajia sekä luonnollisesti kauppiaita. Vähittäiskauppiaille tulee lisäksi nykyiseen läänijakoon perustuva karttahaku, jolloin asia yksinkertaistuu entuudestaan. Hausta aukeaa myös suoraan paikkakunnittain aakkosjärjestyksessä oleva lista kauppiaista ja niitä klikkaamalla tulee kauppiaiden osoitetiedot, linkit omille sivuille jne ja lista päätuotteista ja palveluista (mitä kukin on ilmoittanut). Lisäksi uusien veneiden listasta venetyyppiä klikkaamalla saadaan kaikki sitä myyvät Finnboat-venekauppiaat.

Olemme juuri tänään käynnistäneet tämän aika ison urakan ja luonnollisesti otamme myös vinkkejä vastaan hyvistä kehitysideoista.

Tärkeää on se, että KAIKKI päivittävät tietonsa ajan tasalle. Katja kerää tätä tietoa.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi