Finnboat

Arvoisat Finnboat-jäsenet,

Vuoden Venetarvike valittiin viime vuonna ensimmäisen kerran. Kilpailua on nyt laajennettu siten, että jokainen yritys saa asettaa ehdolle kaksi tuotetta. Emme tässä vaiheessa vielä lähde jakamaan niitä eri kategorioihin mutta mikäli tänä vuonna osanottajia on runsaasti niin jatkossa myös tätä tullaan harkitsemaan.

Tuomaristo valitsee kaikista osallistujista kymmenen loppukilpailuun pääsevää tuotetta. Nämä kymmenen tuotetta ovat KAIKKI esillä Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin lasigalleriassa koko Vene 06:n ajan.

Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat;

1.Yritykset voivat nimetä KAKSI tuotetta per yritys ehdolle Vuoden Venetarvikkeeksi. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin Jouko Hujulle 15.12.2005 mennessä.
2.Valinnan suorittaa raati, jossa on mukana yksi moottorivenevalmistajaa, yksi purjevenevalmistaja, yksi alan lehden toimittaja sekä yksi viranomaisten edustaja. Finnboatin tai Suomen Messujen edustajia ei raadissa ole.
3.Pääalkinto pitää sisällään kunniakirjan sekä ”markkinointipaketin” (logo ”Vuoden Venetarvike” eri muodoissa).
4.Lisäksi valitaan kaksi kunniamaininnan saavaa tuotetta.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi