Finnboat

Hyvät jäsenet,

Vene 06 -lehdistötilaisuutta varten kokoamme jälleen perustiedot alan liikevaihtojen kehityksestä. Kukin yritys vastaa siis oman yrityksensä toimialaan kuuluvaan kohtaan siten, että yrityksen VENEALAN liikevaihto oheisen jaon mukaan (alv 0%) selviää.
Vain kokonaisluvut julkaistaan ja yritysten yksittäiset tiedot pysyvät luottamuksellisina.
Jos tilikautenne on eri kuin kalenterivuosi tai muuten luvut valmistuvat myöhemmin niin antakaa paras käytettävissä oleva arvio.

Kiitos etukäteen kaikille nopeista vastauksista. Kyselylomake on ohessa.

Parhain terveisin

Jouko Huju

PS Vielä kerran kiitos kaikille niille yrityksille, jotka tukevat jäsenkunnan yhteistä TV-Kampanjaa. Tässä vaiheessa ajanjaksona 30.1. – 10.2. pyörii kaikkiaan 28 kpl 15 sek spotteja hyvinä aikoina MTV3:lla. Pottiin kertyi jopa sen verran ylimääräistä, että saamme pienehkön muistutuskampanjan kauden alkuun eli huhtikuun loppuun/toukokuun alkuun. Spottiin lisättiin vielä pienveneosuus, joten nyt se tuo hyvin esille koko venetarjonnan. Nettisivumme uudistuvat tehokkaimmiksi kampanjaa varten ja jos vielä joku haluaa tätä lähteä tukemaan niin aina enemmän saamme näkyvyyttä. Mukaantulon voi hoitaa suoraan vaikka sähköpostilla (jouko@finnboat.fi).

Suomi