Finnboat

Hyvät jäsenet,

”Venealan ammattilaiset löydät osoitteesta www.finnboat.fi”- TV-kampanja on alkanut. Tänä aamuna tuli ensimmäinen spotti Huomenta Suomen 7-uutisten yhteydessä. Kaikki spotit tulevat ns. prime-time aikana ja Huomenta Suomen yhteydessä. Spotteja on siis tässä kampanjassa kaikkiaan 28 kpl ja MTV3 takaa niille määritellyssä kohderyhmässä n. 2,017 milj. kontaktia.
Osa spoteista on myös ns. ohjelmaostoja mikä tarkoittaa sitä, että spotti tulee tietyn ohjelman yhteydessä. Onko se ohjelman alussa vai tauolla on MTV3:n päätös. Mikäli haluatte lähipäivä nähdä spotin niin tänään 30.1. se tulee klo 21.00 Yhdeksän Uutisten yhteydessä, ti 31.1. klo 21.00 alkavan 24:n yhteydessä ja ke 1.2. klo 21.00 CSI:n yhteydessä. Viimeinen spotti ajetaan pe 10.2. Huomenta Suomessa. Keskimäärin tulee 2 spottia per päivä mutta esim. sunnuntaina 5.2. tulee kaikkiaan 5 spottia.
Rahaa kertyi sen verran, että käymme juuri neuvotteluja MTV3:n kanssa pienemmästä lisäkampanjasta kauden alkuun huhtikuun loppussa/toukokuun alussa.
Finnboatin nettisivujen toimivuutta on myös selkeästi parannettu kampanjaa varten ja muutenkin. Uusi avaussivu hakutoimintoineen on avattu.

Hyvää viikonalkua

Terveisin

Jouko Huju

Suomi