Finnboat

LÄHDE MESSUMATKALLE!

Finnboat järjestää yhteistyössä Kaleva Travel Oy:n kanssa ryhmämatkan keväisille Tukholman venemessuille. Lähdemme Helsingistä torstaina 2.3. Silja Symphony -laivalla, joka on Tukholmassa perjantaina klo 9.30. Takaisin Helsinkiin tullaan perjantaina 3.3. lentäen, lentoyhtiön ja lennon ajan voi jokainen vapaasti valita itse. Laiva/lento-matkan hinta yhden hengen Promenade-hytissä on 269,00 euroa/hlö. Matkavaraukset suoraan Kaleva Travel Oy/Kaija Rönkkö, puh. 0205 61 5315, kaija.ronkko@kalevatravel.fi

Matkatoimisto BTI Nordic Oy:n kanssa toteutamme yhteisen matkan Moskovan huhtikuisille venemessuille. Venäjän merkitys markkina-alueena kasvaa koko ajan ja tämänvuotisilla messuilla Finnboatilaisia on näytteilleasettajina jo kahdeksan yritystä. Helppo tapa tutustua tähän erittäin mielenkiintoiseen messutapahtumaan on yhteinen ryhmämatka. Lennämme Finnairin koneella Moskovaan torstaina 13.4. klo 9.25-12.05 ja takaisin tulemme lauantain lennolla 15.4. klo 12.50-13.35. Hotellimme on Stalinin aikana rakennettu, mutta nyt täysin uusittu Hotel Ukraina, joka sijaitsee vastapäätä Valkoista Taloa Moskva-joen rannalla. Matkan hinta on 675 euroa/hlö, majoitus yhden hengen huoneessa. Lisäksi tulevat viisuminhankintakulut 60 Eur/hlö. Matkavaraukset mahdollisimman pian suoraan BTI Nordic Oy/Marja Rikkinen, puh. (09) 685 85 320, marja.rikkinen@btinordic.com

Suomi