Finnboat

Finnboat toteuttaa Matkatoimisto BTI Nordic Oy:n kanssa yhteisen matkan Moskovan huhtikuisille venemessuille. Venäjän merkitys markkina-alueena kasvaa koko ajan ja tämänvuotisilla messuilla Finnboatilaisia on näytteilleasettajina jo kahdeksan yritystä.

Nyt on tarjolla helppo tapa lähteä lähteä tutustumaan tähän erittäin mielenkiintoiseen messutapahtumaan ryhmämatkan muodossa. Lennämme Finnairin koneella Moskovaan torstaina 13.4. klo 9.25-12.05 ja takaisin tulemme lauantain lennolla 15.4. klo 12.50-13.35. Hotellimme on Stalinin aikana rakennettu, mutta nyt täysin uusittu Hotel Ukraina, joka sijaitsee vastapäätä Valkoista Taloa Moskva-joen rannalla. Matkan hinta on 675 euroa/hlö, majoitus yhden hengen huoneessa. Lisäksi tulevat viisuminhankintakulut 60 Eur/hlö.

Matkavaraukset mahdollisimman pian suoraan BTI Nordic Oy/Marja Rikkinen, puh. (09) 685 85 320, marja.rikkinen@btinordic.com

Suomi