Finnboat

Liiton uudistetetut nettisivut otettiin käyttöön tammikuun lopussa. Päivitystyötä tehtiinkin alkuvuodesta ahkerasti yritysten ilmoittamien tietojan mukaan. Jos ette ole vielä käyneet katsomassa, miltä sivumme nykyään näyttävät, se kannattaa tehdä nyt ja varmistaa samalla tietojen oikeellisuus, koska järjestelmämme koki melko suuren rakenteellisen muutoksen ja siirrettävän tiedon määrä oli valtava.

Uusien tietojen ilmoittamisessa voitte käyttää liitteessä olevia lomakkeita. Jos niille ei ole käyttöä juuri nyt, voitte tallentaa ne mahdollista myöhempää käyttöä varten. Näillä lomakkeilla ilmoitetaan tiedot myös jäsenrekisteriimme. Tiedostossa on oma kohtansa kaikille seuraaville tiedoille:
yhteystiedot
postitus ja jäsentiedotteet
veneet
moottorit
tarvikkeet ja varusteet
muut tuotteet ja palvelut
uusi vene
veneiden jälleenmyyjät
uusi moottori
moottoreiden jälleenmyyjät
suunnittelijat
tarkastajat.

Suomi