Finnboat

Työpaikkailmoitukset

Muistattehan, että Finnboatin kotisivulle avattiin marraskuussa jäsenyrityksiä varten uusi palvelu. Kaikki jäsenet voivat nyt julkaista avoimia työpaikkojaan koskevat ilmoituksensa ilmakseksi liiton sivulla. Näitä työpaikkailmoituksia voi vapaasti selata ja lukea kuka tahansa, joka käy Finnboatin sivuilla.

Lähettäkää Word-muodossa olevat valmiit työpaikkailmoitukset Finnboatiin osoitteeseen lena@finnboat.fi, jonka jälkeen Finnboat laittaa ne näkyviin nettiin. Liitto ei siis itse laadi tai muokkaa mitään ilmoituksia. Kaikki työpaikkailmoitukset näkyvät sekä suomen- että ruotsinkielisellä nettisivulla, mutta ainoastaan yrityksen Finnboatille toimittamalla kielellä. Jos siis lähetätte Finnboatiin ruotsinkielisen työpaikkailmoituksen, se julkaistaan ruotsiksi myös suomenkielisellä sivulla.

Muistattehan mainita ilmoituksessa, mistä työnhakija voi saada lisätietoja (mielellään sähköpostitse) ja mihin asti hakuilmoitus on voimassa. Ilmoituksen voimassaolon jälkeen poistamme sen nettisivulta automaattisesti. Ilmoitukseen voi liittää yrityksen/yhteisön logon sekä yhden kuvan. Kuva mielellään ns. harvaresoluutioinen, eli korkeintaan 72 dpi. Ilmoituksesta voi laittaa myös linkityksen ko. yrityksen omille nettisivuille.

Tiedotteet Veneilytoimittajat ry:n sivuille

Kaikki jäsenyrityksemme voivat halutessaan MYÖS lähettää viimeisimmät lehdistötiedotteensa, henkilöuutisensa, kutsut tiedotustilaisuuksiin jne. keskitetysti vain Veneilytoimittajat ry:n jäsenille. Veneilytoimittajat ry:n jäseninä on yli 80 veneilystä tai venealasta ammatikseen raportoivaa toimittajaa niin lehdistöstä, radiosta kuin televisiostakin.

Palvelu toimii siten, että yritykset lähettävät valmiit tiedotteensa Finnboatiin osoitteeseen lena@finnboat.fi ja liitto laittaa tiedotteet näkyviin Veneilytoimittajien nettisivuille www.veneilytoimittajat.fi aikajärjestyksessä niin, että viimeksi saapunut tiedote on listassa aina ensimmäisenä. Tiedotteita pääsevät lukemaan vain toimittajayhdistyksen jäsenet omilla käyttäjätunnuksillaan ja salasanoillaan. Tiedotteita ei siis lähetetä yksittäisten toimittajien sähköposteihin, vaan heidän on itse käytävä hakemassa ne internetistä.

Finnboat ei vastaa tiedotteiden sisällöstä ja/tai oikeellisuudesta, eikä editoi tekstejä mitenkään. Tiedotteeseen voi liittää yrityksen logon, mutta kuvia varten on tekstiin hyvä laittaa yrityksen yhteyshenkilön sähköpostiosoite, josta toimittaja voi tilata kuvamateriaalia ja muuta lisäinfoa.

HUOM! Emme laita automaattisesti kaikkia meille tulevia lehdistötiedotteita Veneilytoimittajien sivulle, vaan siitä on aina erikseen mainittava tiedotetta lähetettäessä.

Suomi