Finnboat

Venemyynnin lomakeohjelma 7.0 db on nyt valmis. Ohjelma sisältää kaikki samat lomakkeet kuin aikaisempikin versio. Uutta on se, että ohjelma on nyt tietokantapohjainen ja se sisältää mm. varastokirjanpidon ja laskutusosion.

Pyydämme tekemään ohjelmatilaukset kirjallisesti joko osoitteeseen info@finnboat.fi tai faksilla (09)696 21611. Ohjelma on jäsenkunnalle maksuton ja niitä toimitetaan vain 1 kpl/yritys. Uuden ohjelman käytöstä tullaan järjestämään myös koulutustilaisuus, josta lähetämme lisätietoa myöhemmin.

Tiedoksi aikaisempien ohjelmaversioiden käyttäjille:

Uusi ohjelma ei pysty lukemaan suoraan aikaisemmilla ohjelmilla tehtyjä vanhoja tiedostoja. Ohjelman tehnyt T-Base Oy tarjoaa kuitenkin palvelua, jossa vanhat tiedot aikaisemmista ohjelmista siirretään uuteen versioon. Siirto voidaan tehdä myös muista käytössä olleista ohjelmista (esim. laskutus, asiakasrekisteri). Siirtopalvelun hinta on yrityskohtainen ja riippuu mm. siirrettävän tiedon määrästä. Tietojen siirtoon liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Tero Ramuun.

Tero Ramu
T-Base Oy
Ruotsinsalmenkatu 12 A
48100 KOTKA Finland
Mobile: 050 5677536
Email: tero.ramu@t-base.fi

Suomi