Finnboat

Finnboat poistaa varastostaan laadukkaita Marinepoolin fleecetakkeja. Fleecet ovat väriltään vaaleansinisiä ja niiden hinta on 42 eur (sis. alv). Viestin lopussa kuva takista. Kokomitoitus on melko iso, joten kannattaa ottaa yksi koko normaalisti käyttämääsi kokoa pienempi.

Fleecejä on jäljellä tällä hetkellä seuraavasti:
M-koko 5 kpl, L-koko 21 kpl, XL-koko 32 kpl ja XXL-koko 10 kpl.

Tee kirjallinen tilaus osoitteeseen info@finnboat.fi. Tilauksen saatuamme lähetämme sinulle laskun. Tilatut ja maksetut fleecet voi noutaa Finnboatin toimistosta Käenkujalta tiistaihin 15.8. asti. Tämän jälkeen takkeja voi hakea keskiviikosta sunnuntaihin (16.-20.8.) Lauttasaaresta Uivan venenäyttelyn näyttelytoimistosta ja tiistaista 22.8. lähtien taas Käenkujalta. Postitse emme voi takkeja valitettavasti toimittaa.

Suomi