Finnboat

Muistattehan, että jäsenkunnalla on mahdollisuus välittää Finnboatin kautta tiedotteita Veneilytoimittajat ry:n jäsenille. Varsinkin nyt ennen Uiva 2006 Flytande -näyttelyä tämä hyvä tiedotuskanava kannattaa käyttää hyväksi.

Palvelu toimii siten, että yritykset lähettävät valmiit tiedotteensa Finnboatiin osoitteeseen lena@finnboat.fi ja liitto laittaa tiedotteet näkyviin Veneilytoimittajien nettisivuille www.veneilytoimittajat.fi aikajärjestyksessä niin, että viimeksi saapunut tiedote on listassa aina ensimmäisenä. Tiedotteita pääsevät lukemaan vain toimittajayhdistyksen jäsenet omilla käyttäjätunnuksillaan ja salasanoillaan. Tiedotteita ei siis lähetetä yksittäisten toimittajien sähköposteihin, vaan heidän on itse käytävä hakemassa ne internetistä.

Finnboat ei vastaa tiedotteiden sisällöstä ja/tai oikeellisuudesta, eikä editoi tekstejä mitenkään. Tiedotteeseen voi liittää yrityksen logon, mutta kuvia varten on tekstiin hyvä laittaa yrityksen yhteyshenkilön sähköpostiosoite, josta toimittaja voi tilata kuvamateriaalia ja muuta lisäinfoa.

Suomi