Finnboat

Hyvät Suomen Veneteollisuusyhdistyksen jäsenet,

Finnboat järjestää 4-10.11.2006 matkan, jossa vieraillaan mm. maailman johtavien VEC-teknologiaa käyttävien veistämöiden luona. Matka alkaa Minnesotasta käynnillä Glastronin tehtailla. Samana päivänä käydään erään USA:n suurimmman alumiinivenevalmistajan Crestlinerin luona. Seuraavana päivänä käymään 3M Marine-yksikössä ja Minnesotan huomattavimman venekauppiaan Crystal Pierzin suurimmassa yksikössä. Illalla lennämme Floridaan, jossa tutustumiset jatkuvat erikoiskomposiittivalmistajan Sructural Composites’in luona ja iltapäivällä USA:n suurimman venekauppiaan Marine Maxin yksikössä Miamin ja Orlandon välillä. Torstaina ovat vuorossa käynnit Maverick Boatsilla sekä Pursuit Boatsilla. Perjantaina on vielä vierailu Perkolla, joka USA:n huomattavin varustevalmistaja.
Matkan hinta on noin 2800 – 3000 EUR brutto, sisältäen lennot, yhden hengen huoneet ja yhteiset bussikuljetukset.(tarkentuu parin viikon sisään). Tästä summasta saamme takaisin KTM:n kansainvälistysmistuen, joka on 30 – 50 % yrityksestä riippuen.

Ohjelma ja hinnat tarkentuvat aivan lähiaikoina mutta koska erityisesti eilisten tapahtumien (Lontoo) vuoksi USA:han lentäminen on hieman hankalaa niin tarvitsemme (edes alustavat) ilmoittautumiset ja nimet 24.8. mennessä osoitteeseen jouko@finnboat.fi.

Annan mielelläni lisätietoa asiasta.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi