Finnboat

Arvoisat jäsenet,

Kun aloitimme tuellanne helmikuun alussa TV-mainonnan kasvoi nettisivujemme kävijämäärä (erilliset kävijät)noin 17.000 – 19.000 kuukausitasosta noin 30.000 kävijään kuussa. Tämä taso on pysynyt ja kasvanut pitkin kesää siten, että kesäkuussa oli 33.000, heinäkuussa 37.000 ja nyt elokuussa kun tahti jatkuu kuin nyt päädymme jotakuinkin huikeaan 50.000 erilliseen kävijään. Uivan veneistä on kysytty erityisen paljon ja Uivan aikainen TV-mainonta luonnollisesti auttoi tässä kehityksessä.
Olemme kesällä filmanneet paljon raakamateriaali uutta TV-mainosta varten.
Se tulee olemaan voimaakkaasti kesäisiin tunteisiin vetoava spotti. Finnboat valmistaa tämän spotin ja tulemme loppusyksystä kääntymään jälleen puoleenne.
Kokonaisrahoituksesta riippuu kuinka laajana saamme sitä ajettua. Sen teho on kuitenkin nyt selvästi voitu osoittaa erityisesti veneilyn edistäjänä. Sitä juuri kipeästi tarvitsemme kilpailussa muita harrastuksia vastaan.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi